NA DAN NJEGOVOG VENČANJA, ONA JE ZAVRŠILA U LUDNICI: Kažu da ga tek sad stižu devojačke suze i BOŽIJA KAZNA

Ljubavni život Džastina Bibera prepun je zanimljivih detalja, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Celebrities
09:07h
NA DAN NJEGOVOG VENČANJA, ONA JE ZAVRŠILA U LUDNICI: Kažu da ga tek sad stižu devojačke suze i BOŽIJA KAZNA
Foto: Profimedia

Ljubavni život Džastina Bibera turbulentniji je čak i od mnogo starijih muškaraca od njega. Ipak, ljubavni osnos koji je obeležio njegov život, jeste onaj sa Selenom Gomez.

Naime, samo nekoliko dana od njihovg raskida, on je oženio drugu, dok je ona završila na psihijatriji.

Par je bio u dugogodišnjoj vezi, koju su pratili razni problemi i padovi, pa čak i raskidi. Raskidi su uvek rezultirali pomirenjima, zbog činjenice da se kreću u istim krugovima, te da su se stalno sretali.

Selena Gomez, Džastin Biber
foto: Shutterstock

Zbog celokupne situacije, ova veza važila je za toksičnu. Do konačnog razlaza došlo je 2018. godine, nakon čega je pevačica počela da se suočava sa depresijom. Priznala je da je čak imala i suicidne misli.

Biber je priznao da je bio egoista, te da se nije lepo ophodio prema pevačici. Par je bezuspešno pokušao da obnovi svoju vezu nakon par meseci od raskida. Biber je ubrzo uplovio u vezu sa Hejli, te se venčao sa njom.

Ova vest duboko je pogodila Selenu, te je doživela slom živaca, nakon čega je završila na psihijatriji u Los Anđelesu.

Selena Gomez, Džastin Biber
foto: Profimedia

- Imala sam mnogo problema sa depresijom i anksioznošcu i ne krijem to. Međutim, mislim da nikada neću uspeti u potpunosti da prevaziđem ta stanja. Neće doći dan kada ću pomisliti "Hej, evo me u lepoj haljini, pobedila sam". Mislim da ću čitavog života voditi tu bitku, ali to mi ne smeta, jer znam da ću uvek sebi biti na prvom mestu - priznala je bila Selena.

Selena Gomez, Tejlor Svift
foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Ljubav sa Hejli

Par se venčao 2018. godine, a malo ko je verovao da će opstati 5 godina u braku, budući da se za njih priča kako su sreću gradili na temeljima tuđe nesreće. Već duže vreme se piše o njihovom ne baš uspešnom brak, a u prilog tome ide i činjenica da Hejli često izgleda jako nesrećno pored supruga. Mlada manekenka nikad se ne smeje, dok zbog njene tužne face mnogi misle da je veoma nesrećna. Mnogi komentarišu da ih je stigla Božja pravda, te da još uvek nisu dobili decu jer su se "ogrešili" o Selenu.

1 / 10 Foto: Profimedia

Osim toga, njih dvoje postavili su bizarna pravila kojih moraju slepo da se pridržavaju. Upravo ta pravila, navodno su učinila da par opstane. Takođe, u jednom od tih pravila krije se i objašnjenje, apropo Džastinovog nemilosrdnog odnosa sa Selenom Gomez.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs