KO JE BIVŠI MUŽ NOVE ŽENE SLOBE RADANOVIĆA? Moćni bogataš je surovo vukao Jelenu po ulici, a o pevaču ima ŠOK MIŠLJENJE

Sloba i Jelena Radanović proslavili su prvi rođendan sina Damjana, a ujedno i proslavili venčanje, te ukoliko sudimo po slikama sa veselja - atmofera je dovedena do usijanja!

Celebrities
11:37h Autor:
KO JE BIVŠI MUŽ NOVE ŽENE SLOBE RADANOVIĆA? Moćni bogataš je surovo vukao Jelenu po ulici, a o pevaču ima ŠOK MIŠLJENJE
Jelena i Slobe Radanovića, Foto: ATA Images

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena nekoliko godina uživaju u ljubavu, a iako su već ozvaničili svoju vezu pred Bogom, protekle večeri napravili su veliko slavlje za prijatelje i porodicu, a imali su i još jedna veliki razlog za veselje - prvi rođendan sina Damjana.

Elegancija u zlatnim i belim tonovima donela je dozu glamura u restoran na Adi Huji, dok su gosti, među kojima i brojne Slobine kolege, bili odlično raspoloženi. Pevalo se i igralo do zore! Mada, sve je raznežio momenat kada je Radanović svojoj supruzi otpevao pesmu Marinka Rokivića "Tri u jednoj", što je bilo umesto prvog plesa.

Sloba Radanović, Jelena Radanović
foto: ATA Images

Naime, za njihov odnos se nikad nisu vezivali skandali sve do maja prošle godine, kada je Jelena doživela vrlo traumatično situaciju, nakon što joj je bivši muž priredio frapantnu scenu ispred kuće u Višnjučkoj banji. Posle svega završila je u Urgentnom centru. Vest je začudila celu javnost, jer su svi mislila da Slobina izabranica sa njim ima dobar odnos, te da zajedno brinu o dva sina.

Kako su mediji ranije pisali, Jelenin bivši muž je biznismen Igor Marković koj živi i radi u inostranstvu.

- Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lepo objasnim - rekao je Marković svojevremeno.

Od početka je podržavao romansu svoje bivše supruge Jelene i pevača Slobe Radanovića, jer mu je bitno da majka njegove dece bude srećna.

Sloba Radanović, Jelena Radanović
foto: ATA Images

- Jelena i ja odavno nismo zajedno, iako smo još u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - rekao je Marković za medije jednom prilikom.

Do ovog incidenta, i Jelena i Igor su isticali da su ostali u odličnim odnosima nakon kraha njihove bračne zajednice, kao i da im je bitno da tako i ostane u budućnosti zbog odgajanja i vaspitavanje njihove zajedničke dece.

- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže - pričao je tada Igor za "Informer".

Sa druge strane, Marković je i za Slobu, sve popularnijeg pevača na našoj estradnoj sceni, imao samo reči hvale.

Sloba Radanović
foto: ATA Images

- Pa zašto bi mi to smetalo? Želim joj svu sreću ovog sveta, jer samo srećna žena može biti dobra majka našoj deci. On je jedan fin i kulturan mladić - zaključio je tada Igor.

Takođe, i Radanović je bio istakao da sa njim ima vrlo korektan odnos.

- Bolji odnos nisam mogao da izaberem sa Jeleninom decom iz prvog braka, funkcionišemo fenomenalno. Upoznao da Igora odavno, imamo korektan odnos, normalan je čovek. Nema nikakve zle krvi među nama - govorio je pre incidentra Sloba o bivšem suprugu svoje izabranice.

Posle napada na Jelenu, pevča je bio neverovatno besan, a o svemu se oglasio na svom Instagram profilu i to jednom rečenicom:

- Kad mačke nema, miševi kolo vode.

Jelena je potom otkrila strašne stvari sa kojima se suočavala otkako je odlučila da napusti Igora.

Sloba Radanović
foto: ATA Images

- Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja - započela je Jelena, pa nastavila:

- Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je - priznala je.

Zatim se osvrnula na Markovićev napad na nju.

- Ne mogu detaljno da prepričavam šta se zaista danas desilo. Upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on. Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo. Lažno me prijavljuje policiji i centru za socijalni rad, a danas se krije iza svoje devojke! - rekla je.

Sloba Radanović
foto: ATA Images

Istakla je da je mislio da ga nikad neće ostaviti, jer se obogatio.

- Sama sam kriva, ja sam ga birala. Čovek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava. Mislio je da neću otići od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe.

Sa ove tačke gledišta odluka da se razvede je bila najbolja moguća.

- Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu. Zato me je Bog nagradio Slobom- rekla ponosno Radanovićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs