TINA U ZAGRLJAJU ITALIJANA KOJI JE ČUVENOM SRBINU SKINUO DEVOJKU: Kad su videle kakav je u krevetu žene OTKINULE za njim

Šuška se da je Tina Kunaki uspela da zavede najlepšeg Italijana...

Celebrities
12:25h Autor:
TINA U ZAGRLJAJU ITALIJANA KOJI JE ČUVENOM SRBINU SKINUO DEVOJKU: Kad su videle kakav je u krevetu žene OTKINULE za njim
Tina Kunaki sa Simoneom Suzinom, Foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Tina Kunaki (27), inače dama egzotičnih korena, ne prestaje da intrigira javnost, a njen ljubavni život opet je zaokupirao pažnju svetskih medija. A kako i ne bi, kad su je paparaci uhvatili i izlasku sa jednim od trenutno najpoželjnijig mladih glumaca Simoneom Suzinom (31), koji je oduševio dame u erotskom trileru „365 dana: ovaj dan“, iz 2022. godine.

Tina Kunaki
foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, dok je provodila vreme sa ovim plavookim zavodnikom u centru Milana nije skidala osmeh sa lica, te brojni obožavaoci već misle da među njima ima nešto više od prijateljstva.

Tina Kunaki
foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A glasine su posebno buknule kada su osvanule slike na kojima se vidi da je Simone odvozi nekuda svojim kolima i to u sitne sate. Kako je sa njima bio i Tinin najbolji prijatelj, šuška se kako je on bio tu samo bi se sprečile priče o njihovoj mogućoj romansi.

Tina Kunaki
foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Simone je završio glumu, javnost ga je upoznala kroz rijaliti program „L’isola dei famosi” 2017. godine. Često se može čuti kako ga nazivaju Apolonom, a njegovom šarmu nisu odolele brojne lepotice.

Tina Kunaki
foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dosta se pisalo o njegovoj vezi sa koleginicom Marijanom Rodrigez, a nije prošla nezapaženo ni romansa sa manekenkom Anom Mojom Kalzado, kao ni ljubavna epizoda sa pevačicom Anitom.

Međutim, Suzine je uspeo da osvoji i Karolinu Stramare, inače Mis Italije za 2019. godinu. Interesanto da je upravo Karolina dugo dovođena u vezu sa jednim od naših najboljih fudbalera - Dušanom Vlahovićem.

Priče o vezi Dušana i italijanske Megan Foks započele su nakon što su zajedno proslavili rođendan početkom 2022. godine, pošto su rođeni samo sa danom razmaka. Stramare i proslavljeni fudbaler navodno su uplovili u romansu nakon što je raskinuo sa Mariasole Polio.

Karolina, strastvena navijačica "Juventusa", radi kao model i prezenterka sportskih video snimaka na društvenim mrežama, te redovno objavljuje intervjue sa poznatim fudbalerima iz Italije.

1 / 5 Foto: Alberto Terenghi/Venice20 / Sipa Press / Profimedia

- Uvek želi da pruži više jer je Srbin, čvrst je u tome. Mnogo mu je stalo do Juventusa. Uvek sam mu zavidela na više načina. Zavidim na njegovoj koncentraciji, njegovoj želji da postigne svoj cilj na poslu. Veoma je zahvalan na onome što je postigao. Juventus želi da to iskoristi - govorila je jednm prilikom o Vlahoviću.

Sa druge strane, oko Tine se digla prašina kada je stala na ludi kamen sa glumcem Vensanom Kaselom, bivšim mužem Monike Beluči. Par je dobio ćerkicu Amazoniju, a nakon pet godina zajedničkog života, 2023. stavili su tačku na brak.

Vensan sa Monikom ima dve ćerke, a trenuto ljubi Naru Baptisti, koja je mlađa od njega čak 30 godina, uz to je svi porede sa Tinom.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Tina tpela uvrede zbog Monike Beluči

I dok su neki imali stav da ova egzotična Italijanka može da pariria po lepoti legendarnoj Moniki Beluči, večina je smatrala da joj nije ni do kolena.

"Lepa je Tina, ali Moniki nije ni do kolena", "Džabe joj što je mlada, Monika je bomba", "Ni kuka, ni struka, kakva je ovo žena?", "Jedna je Monika Beluči, Tina može da joj pljune pod prozor", "Za razliku od tebe, Monika pored lepote ima i talente", "Da nije Vensana niko ne bi znao za tebe", "Ovaj Kasel je lud čovek, ko bi još ostavio Moniku?", samo su neki od komentara koji su se vrteli po društvenim mrežama na račun ovih poznatih žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs