PRIZNANJE IVANA BOSIJČIĆA ŠOKIRA: Ona je jedina žena s kojom bi je zamenio, ostale ne dolaze u obzir, nisu joj do kolena

Ivan Bosiljčić priznao da li bi ženi oprostio prevaru i odgovorom je sve ostavio bez teksta!

Ljubav
15:56h Autor:
PRIZNANJE IVANA BOSIJČIĆA ŠOKIRA: Ona je jedina žena s kojom bi je zamenio, ostale ne dolaze u obzir, nisu joj do kolena
Ivan Bosiljčić priznao sa kim bi prevario Jelenu Tomašević, Foto: ATA Images

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović od prvog zajedničkog kadra u seriji "Ranjeni orao" slove za jedan od najomiljenijih glumačkih parova na našoj sceni i to traje već 16 godina. Ponovo su se njihove neverovatne energije spojile u filmu "Jorgovani" i to kroz uloge koje su specijalno pisane za njih.

Omiljeni glumački par je sve oduševio scenom u kojoj pevaju zajedno čuveni hit Vesne Zmijanac, a Ivan je otkrio kako je nastala, kao i s kim bi još voleo da se nađe u istom kadru.

Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević
foto: ATA Images

"Slobodu bi jedino mogla da zameni Monika Beluči", kazao je Ivan gostujući na "Radiju S". Sećajući se filma "Mlečni put", Emira Kusturice, Ivan kaže: "Eventualno bih se oslonio na ukus Emira Kusturice, potvrdio bih taj kast Monike Beluči. Mislim da bi tu bilo mesta za obe. Ako je on uspeo obe da ih spakuje u kadar u filmu, pa pristao bih i ja na isto", kroz šalu je prokomentarisao Ivan.

Boba i on su pokazali upečatljivu "hemiju" u mnogim ostvarenjima do sada, a za "Jorgovane", Bosiljčić kaže:

"Ta scena je specifična po tome što, ovaj film umesto da se razrešava kao i svaki film u jednoj dobroj dramskoj sceni, reditelj je smislio da ceo klimaks filma bude kroz ovu pesmu, koja je opšte poznata, nema ko je ne zna, koja je odlika jednog vremena, stare Juge...

Sloboda Mićalović
foto: ATA Images

Boba i ja smo morali dobro da smislimo kako ćemo da izvedemo tu svađu i sve što će se desiti u filmu kroz ove stihove i ovu melodiju. Prevideli smo da će u tom trenutku, svi koji su se pojavili u filmu i svi statisti koji je bilo preko sto, da ćemo svi biti u jednoj prostoriji.

I kada smo počeli da pevamo, zapravo kada smo ušli u taj muzički okršaj kroz ovu pesmu, nama su kolege stajale na metar od nas, i ja sam samo krajičkom oka video da su oni zaprepašćeni šta mi radimo. Oni su, kao i publika, očekivali da ćemo mi stajati, malo pevati uz neki mikrofon, ali niko nije očekivao takvu dramsku scenu.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / jelenatomasevic_official

Zapravo, najveća vrednost plasmana ove pesme ponovo je taj njen dramski potencijal. I baš sam ponosan na to kako smo rešili tu scenu", kazao je Ivan.

Ni ovaj intervju nije prošao bez interesovanja za privatne teme, pa su glumca tako "pecnuli" i pitanjem da li bi oprostio prevaru. Uzvratio je kako niko nije očekivao, odgovorivši kao "iz topa" - "Da".

Stil / Lepa i srećna

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs