OTKRIVENA ŠOK ISTINA O MONIKI BELUČI: Ceo svet misli da joj je OVA ČUVENA LEPOTICA majka, a zapravo su joj ONI roditelji

Konačno otkrive pravo poreklo Monike Beluči, godinama je kružila laž o njenim roditeljima

Porodica
01:08h Autor:
OTKRIVENA ŠOK ISTINA O MONIKI BELUČI: Ceo svet misli da joj je OVA ČUVENA LEPOTICA majka, a zapravo su joj ONI roditelji
Monika Beluči, Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Monika Beluči je jedna od onih ikona filmskog platna koja svojom pojavom, talentom i šarmom ostavlja bez daga, te mnogi veruju da se glumica poput nje više neće roditi. Autentična dama očaravajučeg osmeha sa pogledom koji se se ne zaboravlja već decenijama nosi titulu najlepše - čini se da je za nju vreme stalo.

Njen put ka svetskoj slavi počeo je u ranim dvadesetim godinama, tada je zakoračila u svet modelinga. Njena lepota i harizma brzo su privukle pažnju modnih fotografa i dizajnera. Međutim, Monikina prava strast bila je gluma. Svoj prvi filmski nastup imala je 1988. godine u filmu "La Rumba", ali je pravu pažnju privukla ulogom u ostvarenju"Drugi" (1993) reditelja Lućana Viscontija.

Nakon toga, njen talenat je brzo prepoznat i internacionalno. Postala je poznata po svojim ulogama koje su kombinovale senzualnost i snagu. U filmu "Lepota počiva u očima" (1996), gde je glumila uz Džona Malkoviča, pokazala je svoju unikatnu sposobnost da izrazi kompleksne emocije. Mnogi se slažu da je njena lična karta rola u filmu "Malena".

Rođena je 30. septembra 1964. godine u italijanskom gradu Città di Castello, a već decenijama kruži slika žene za koju svi misle da je Monikina majka, što nije tačno. Zapravo je reč o italijanskoj glumici Izabeli Briganti, za koju nije poznato da je u bilo kakvom srodstvu sa porodicom Beluči.

A ko su pravi roditelji Monike?

Brunela Briganti, italijanska domaćica koja se amaterski i s velikom strašću bavila slikanjem, živela je u Umbriji sa svojim suprugom Paskvaleom Belučijem. Kako se pisalo pre nekoliko godina, iako glumica to nikada nije potvrila, par je maštao o potomstvu, kada je Brunela od lekara čula da – ne može da ima decu. Brunela je navodno odbila to da prihvati i sa suprugom je nastavila da pokušava da postane majka, te je na svet donela čuvenu glumicu.

Paskvale i Brunela nikada nisu imali ambicije da uđu u industriju zabave i da budu poznate ličnosti, pa se o njihovim životima nakon što je Monika postala slavna ne zna mnogo. Pretpostavljalo se da su oni nastavili život tiho i mirno u Umbriji i da je Beluči i dalje vodio svoju transportnu kompaniju, a u martu se pojavlia glasina da je preminuo, koja nije potvrđena.

Roditelji Monike Beluči su bili predani katolici, pa je i ona vaspitana u tom duhu i najpre je dobila katoličko obrazovanje, gde je izgradila poštovanje prema tradiciji i hrišćanskim vrednostima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs