VODITELJKA KOJA SPAVA SA SINOM U KREVETU IMA IPAK DEČKA? Nije htela vezu dok dete ne napuni 18, a sad je ON drži za ruku

Voditeljka Džosi Gibson uhvaćena sa šarmantnim komičarem kako šeta ruku pod ruku, mnogi navijaju za njihovu romnasu...

Ljubav
23:34h Autor:
VODITELJKA KOJA SPAVA SA SINOM U KREVETU IMA IPAK DEČKA? Nije htela vezu dok dete ne napuni 18, a sad je ON drži za ruku
Foto: James Watkins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska čuvena voditeljka Džosi Gibson svojevremno je šokirala izjavama kako spava sa sinom u krevetu i ne želi da ima partnera dok on ne poraste, ali je izgleda promenila stav! Naime, paparaci su je uhvatili kako izlazi iz studija Bi-Bi-Sija držeći se za ruke sa Stivenom Malhernom, kolegom, mađioničarem i komičarem.

Kada su je pitali da li je u vezi, zagonetno je kroz osmeh odgovorila:

- Zaljubljena sam u Stivena Malherna. Eto ga. Ali pričam o meni, mislim da me on ne voli - rekla je voditeljka, ostavljajući prostora za brojne spekulacije.

Stiven i Džosi su prijatelji već neko vreme i šuška se da on nije ni bio svestan njenih osećanja prema njemu. Čini se da se njih dvoje veoma dobro slažu i izgledali su opušteno dok su bili zajedno.

Međutim, Džosi je do skoro je tvrdia da ne želi da ima partnera, jer joj je sin na prvom mestu. Isticala je da planira da bude sama bar dok joj dete, koje ima 5 godina, ne napuni 15.

Džosi Gibson
foto: James Watkins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Kad on počne da živi svoj život, možda tada nađem nekoga. U svakom slučaju, on i dalje spava sa mnom i poludeo bi da neko drugi uđe u moj krevet. Tek pre neki dan sam ga pitala kad će izaći iz mog kreveta, a on je rekao "Kad mi bude 18!" - ispričala je glumica krajem 2022. godine.

Rastala se od njegovog oca, investitora Terija, kada je njihov sin imao samo pet meseci. Pre toga bila je verena sa vodoinstalaterom Lukom Sanvoom, ali je i ta ljubav doživela krah 2015. nakon petogodišnje romanse.

Džosi se proslavila učešćem u 11. sezoni britanskog "Velikog brata", gde je odnela i pobedu, a od 2012. godine vodi jednu od najledanijih dnevnih emisija "This Morning".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs