U JEKU SKANDALA ZBOG ZLOSTAVLJANJA, PEVAČICA PRŠTI OD SAMOPOUZDANJA: Ima 140 kg i ne libi se da izađe gola u javnost

Reperka je odlučila da ponovo nastavi da peva i pored optužbi za seksualno uznemiravanje.

Celebrities
14:49h Autor:
U JEKU SKANDALA ZBOG ZLOSTAVLJANJA, PEVAČICA PRŠTI OD SAMOPOUZDANJA: Ima 140 kg i ne libi se da izađe gola u javnost
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Reperka Lizo suočava se sa napadima zbog seksualnog uznemiravanja od prošle godine

Lizo je rekla da ne dozvoljava da kritičari i negativnost stanu na put traženju „radosti života": stvaranju muzike i deljenju sa slušaocima.

Uverila je obožavaoce da je njena muzika tu da ostane uprkos tome što je u izjavi na Instagramu prošle nedelje izjavila da odustaje.

Dobitnica Gremija, suočena sa tužbom zbog seksualnog uznemiravanja i neprijateljskog radnog okruženja, razjasnila je svoj stav u kratkom video snimku objavljenom u utorak popodne.

„Želim da snimim ovaj video jer samo treba da razjasnim: kada kažem 'Odustajem', mislim da prestajem da dajem bilo kakvoj negativnoj energiji pažnju” rekla je pevačica.

Lizo (rođeno ime Melisa Vivijan Džeferson) rekla je da želi da nastavi da se bavi muzikom u nadi da će motivisati druge da takođe prevaziđu negativnost. Pre nego što su tri bivše plesačice tužile pevačicu u avgustu 2023, Lizo je izgradila svoje carstvo na samoosnaživanju i pozitivnosti, objavljujući pesme za podizanje morala kao što su „Juice" i „Good as Hell".

Lizo je u utorak rekla da joj je cilj da slušaocima pruži samopouzdanje da se „zauzmu za sebe” i „pobede” protiv kritičara i njihovih mišljenja.

„S obzirom na to, nastaviću da idem napred. Nastaviću da budem ja", rekla je ona, pre nego što se zahvalila fanovima na podršci.

Krajem marta, muzičarka je objavila da je prestala da se nosi sa kritikama „svakog u mom životu i na internetu”. Napisala je: „Počinjem da se osećam kao da me svet ne želi u njemu."

Lizo
foto: Profimedia

Ona je ciljala na neimenovane ljude koji navodno lažu o pevačici.

U junu 2023. godine, pevačica je u nizu izbrisanih tvitova rekla da razmišlja o tome da ostavi muziku nakon što se suočila sa napadima na račun njenog izgleda mreži.

Advokat trojice plesača koji su vodili Lizo na sud, međutim, imao je daleko manje podrške.

1 / 11 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

On je pozvao da prihvati odgovornosti za svoje postupke.

U izjavi se dodaje: „Ona može učiniti da sve ovo nestane jednostavno tako što će iskoristiti priliku da da primer, prizna svoje greške, plati ono što pripada onima kojima je učinjena nepravda i radi na tome da postane bolja osoba."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs