Pikirao je devojčicu, pa je nagovorio da pobegne od kuće: Hteo je da je proda u belo roblje, a onda se sve preokrenulo

Jezivi manijak pokušao je da otme devojčicu, drogira je i proda zloglasnim bordelima. U toku otmice desio se jedan poziv koji je sve promenio.

Lifestyle
Autor:
Pikirao je devojčicu, pa je nagovorio da pobegne od kuće: Hteo je da je proda u belo roblje, a onda se sve preokrenulo
Foto: Printskrin@Frances Kay Schrader/Facebook

Najveća noćna mora dogodila se majci Ženeve Hodž, devojke do 17 godina koja je na nagovor potpunog stranca odlučila da napusti kuću i da pobegne.

Ona je skoro dve godine, posle škole, radila u jednoj trgovini i koleginici je pokazala sliku prljavog muškarca od 30 ili 40 godina koji joj je obećavao bolji život. Devojka je nasela na njegovu priču, pa kada je nestala ostavivši pismo majci na jastuku - sve je bilo jasno.

Puna četiri dana njena majka nije znala šta da radi. Čak je obilazila stajališta kamiona u potrazi sa ćerkom. Imala je osećaj da nešto ozbiljno nije uredu sa njom i sumnjala je da su je oteli trgovci belim robljem.

Ženeva Hodž
foto: Printskrin@Frances Kay Schrader/Facebook

U pisu moje je ostavila za sobom devojčica je napisala:

"Draga mama, volim te mnogo i znam da će te odlazak ubiti. Dobro sam! To nije bila ničija odluka osim moje.

Uradiću onlajn školovanje i sve završiti. Sa nekim sam ljudima kojima mnogo verujem. Uvek ću biti tvoja devojčica. Odrasla sam i postala ova neverovatna mlada dama. Samo se seti mama, volim te puno, žao mi je, volim te! Ovo je zbogom za dugo vremena! Žao mi je. Zbogom mama, volim te! Voli te Ženeva."

Ženeva Hodž
foto: Printksrin@The World News/YouTube

Njena majka je u startu znala da to nisu reči njene ćerke. Tačno je osetila da je njeno dete izmanipulisano, te da joj je neko rekao da napiše to.

Nestanak je prijavljen policiji i potraga je trajala 4 dana. Nakon četiri dana jedan muškarac pozvao je majku devojčice tvrdeći da je video dete slično Ženevi, a sumnjivo mu je bilo što je sedela neprirodno ukočena i mirna dok ju je stariji muškarac "gladio po leđima i zadnjici".

Majka nije čekala ni momenat, nego je prešla 100 kilometara kolima dok nije ušla u trag tom otmičaru i ćerki.

Uz pomoć policije, ćerku je vratila kući.

Ženeva Hodž
foto: Printskrin@Frances Kay Schrader/Facebook

"Dobro joj je. Danas je spavala neko vreme. Upravo smo se pomolili u našoj kući, pojavilo se oko 50 ljudi sa ružama", rekla je ona za "Dejli mejl". Nastavila je: "Tako mi je laknulo, nisam se nasmejala od srede. Svi su rekli da danas blistam. Tako smo zahvalni svima koji su podelili našu priču i molitve.“

Frensis je rekla da još uvek procesuira šta se desilo njenoj ćerki tokom četvorodnevnog perioda kada je nestala. Ona je Ženevu opisala kao "dobro dete" koje nikada ranije nije uradilo ništa slično i izrazila je duboku zabrinutost zbog njenog nestanka.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs