Malo ko zna da je ćerka ovog legendarnog glumca udata za njegovog kolegu: Čudno je raditi s mužem malo se brkaju lončići

Doajen srpskog glumišta koji nas je sve zasmejavao u humorističkim serijama Marko Todorović svoju ćerku je udao za kolegu glumca, kad već ona nije krenula njegovim stopama

Celebrities
Malo ko zna da je ćerka ovog legendarnog glumca udata za njegovog kolegu: Čudno je raditi s mužem malo se brkaju lončići
Foto: ATA Images

Marko Todorović se proslavio ulogom čuvenog Milana u "Žikinoj dinastiji", a o njegovom privatnom životu malo se zna.

Glumac čije se replike i danas citiraju, iza sebe je ostavio ćerku jedinicu - Svetlanu Lanu.

Naslednica legendarnog glumca nije krenula očevim stopama, ali ipak je odabrala profesiju iz iste branše, a po struci je diplomirani kostimograf. Osim u pozorištu, Lana radi i kao predavač na Fakultetu primenjenih umetnosti.

O njenom privatnom životu se malo zna, ali poznato je da je pre nekoliko decenija sudbonosno "da" rekla tatinom mlađem kolegi, Zoranu Cvijanoviću. Jednom prilikom Svetlana je govorila o svom suprugu:

" Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama" rekla je ona tada.

Zoran Cvijanović
foto: ATA Images

Iako veoma popularan Zoran retko kada o svom privatnom životu govori u javnosti, pa se tako malo toga o njemu i zna. Ipak, zna se da su tokom dugogodišnjeg zajedničkog života i ljubavi koja traje decenijama,Zoran i Svetlana dobili dvoje dece.

A ćerka Milena već nekoliko godina živi u Americi, gde se udala i ne davno na svet donela ćerkicu, koja je učinila novopečene baku i deku presrećnim, jer su se konačno ostvarili u toj zavidnoj ulozi.

Stil / Espreso

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs