Jedna od poznatih sestara ludo je zaljubljena u mladog glumca: Al zna se ko je njemu na mestu br. 1, to izgleda nije ona

Prijatelji i porodica Kajli Džener strahuju da će joj Timoti Šalamet slomiti srce

Celebrities
Jedna od poznatih sestara ludo je zaljubljena u mladog glumca: Al zna se ko je njemu na mestu br. 1, to izgleda nije ona
Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Za ovaj par prvi put se pročulo kada je Kajli fotografisana u glumčevoj kući na Beverli Hilsu pre godinu dana, a objavili su svoju romansu prošlog septembra na koncertu Bijonse.

Međutim nakon što su zajedno prisustvovali ovogodišnjoj dodeli Zlatnog globusa u januaru, par od tada nije viđen zajedno, što je izazvalo mahnite spekulacije o tome da li su potajno prekinuli svoju romansu ili ne.

Kajli Džener, Timoti Šalame, e
foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Insajderi su rekli za DailiMail da se, uprkos tome što su još uvek zajedno, Kajlini voljeni plaše da Timoti , koji trenutno snima predstojeći biografski film o Bobu Dilanu u Nju Džersiju, ne nalazi vremena za rijaliti zvezdu, koji živi na zapadnoj obali.

„Kajli pokušava da zadrži svoju vezu sa Timotijem, ali oni oko nje strahuju da postaje očigledno da on više neulože u njihovu vezu kao ona“, rekao je izvor za DailiMail.

„Kajli je ludo zaljubljena u Timotija i toliko je uložila u ovu vezu. zato je i izašla javno sa ovom romansom jer je bila sigurna da će potrajati. Ali njeni najbliži smatraju da ona njemu nije prioritet i njene sestre joj govore da bi najbolje bilo da sve prekine, ali ona ne može.“

Osim što su se golupčići pojavili na Bijonsinom koncertu u LA-u, nekoliko puta su uslikani kako se prepuštaju nežnosti na događajima poput Nedelje mode u Njujorku, Nedelji mode u Parizu i na US Open-u...

Mesecima su se fanovi pitali da li su zajedno ili su se rastali, a oni tvrde kako su se jednostavno odmakli od sve te pažnje koju dobijaju da bi se Timoti fokusirao na promociju naučno-fantastičnog blokbastera Dina 2.

Timoti Šalame
foto: Profimedia

Njegova karijera je u usponu i on želi da je zaštiti i pusti da napreduje na osnovu svog talenta – a ne na osnovu toga sa kim jeste ili nije u vezi“, rekao je izvor u martu. „Takođe želi i da zaštiti svoju vezu sa Kajli."

Zendaja i drugi iz filma se takođe uzdržavaju od razmetanja svojim vezama za štampu tokom turneje, jer žele da film bude u centru pažnje i da nema nikakvih smetnji koje to narušavaju.

Takođe izvori bliski mladoj preduzetnici Kajli, koja ima dvoje dece sa bivšim Trevisom Skotom, tvrde da ona uživa u privatnosti.

„Kajlina porodica oseća da je ona mnogo skromnija osoba od kada je u blizini Timotija“, rekli su. "Ona ga toliko voli i rekla je da veruje da je on taj."

Prošlog meseca par je bio predmet glasina o trudnoći, koje je prvi izazvao komičar Danijel Toš.

On je u svom podkastu naveo da je prodavnica prehrambenih proizvoda u Malibuu zatvorena zbog snimanja filma Kardašijan - sa scenom posvećenom Kajli koja najavljuje da čeka svoje treće dete.

Kajli Džener, Trevis Skot
foto: Profimedia

Ali više izvora je odbacilo tu tvrdnju, a insajderi su za Us Veekli rekli: 'Kajli nije trudna.'

Kajli, koja je nedavno lansirala svoje novo energetsko piće Sprinter, ranije je izlazila sa reperom Travisom Skotom.

Njihov raskid je zvanično objavljen istog meseca kada je ona uslikana sa Timotijem.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs