ŽENA KOJA CELULIT I DEBLJINU NOSI NA UBEDLJIVO NAJBOLJI NAČIN: Pevačica napravila pometnju zavodljivim plesom u bikiniju

Autentična pevačica Lizo koja ruši sve standarde lepote danas puni 35 godima, i ističe da je najponosnija žto živi život po svojim pravilima!

Star look
Autor:
ŽENA KOJA CELULIT I DEBLJINU NOSI NA UBEDLJIVO NAJBOLJI NAČIN: Pevačica napravila pometnju zavodljivim plesom u bikiniju
Pevačica koja na najbolji način nosi celulit i višak kilograma, Foto: Splash News/Backgrid / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američka pevačica, reperka, tekstopisac i flautistkinja Lizo je prava muzička atrakcija koja se ni po jednom parametru ne uklapa u okvire svetske scene. Iako nema izvajano vitko telo, svojom originalnošću i sjajnim glasom je stekla ogroman broj obožavalaca, te sve veće uspehe i nagrada niže u karijeri. Da uopšte ne mari sa komentare drugih na račun prekomerne težine pokazao je njen najnoviji ples u bikiniju koji je objavila na TikTok-u - reklo bi se da niko nema više samopouzdanja.

Lizo je trenutno na turnejii po Severnoj Americi, gde promoviše svoj četvrti studijski album, a glavni singl "About Damn Time" doneo joj je i Gremi u ruke. Trka od 17 koncerata počela je u Tompson-Boling areni u Noksvilu u Tenesiju.

Naime, ona je pokazala "ubitačne" plesne pokrete na balkonu svog hotela u Sent Luisu u Misuriju, koji je gledao na na istorijsku gradsku kapiju. Hitmejkerka je u oskudnom mlavom kupaćem kostimu mahala i rukama i gazila nogama u ritmu hita "Shake Ia Tailfeather "iz 2003. godine. A njena inače raspuštena duga kosa bila je ušuškana u roze maramu.

Da voli svoje telo baš onakvo kakvo jeste ističe u brojnim iskrenim objavama na društvenim mrežama, te joj ni višak kilograma, ni celuliti apsolutno ne smetaju. Smatra da je tajna dobrog izgleda u prihvatanju sebe.

- Upravo sam se tuširala i obavila svoju malu noćnu rutinu, i znate šta sam shvatila? Ja sam je*eno prelepa. Ja sam standard lepote - bila je jasna četvorostruka dobitnica Gremija.

1 / 6 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Iako su joj na početku karijere predviđali debakl, ona je rešila da se ne uklopi u kalupe i nastavi hrabro da osvaja scenu, baš onakva kakva jeste. Ponosna na svaki kilogram viška i svaku nesavršenost, svojom harizmom je vrlo brzo ljudima ušla pod kožu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs