ISKRA JE ŽENA SA UBEDLJIVO NAJVIŠE CELULITA: Helanke koje Srpkinje obožavaju nosi bez blama, a na plaži je ŽIVA VATRA

Iskra ima puno celulita i puca od samopouzdanja, međutim, trebalo je puno vremena da ga stekne.

Celebrities
Autor:
ISKRA JE ŽENA SA UBEDLJIVO NAJVIŠE CELULITA: Helanke koje Srpkinje obožavaju nosi bez blama, a na plaži je ŽIVA VATRA
Iskra ima puno celulita i puca od samopouzdanja, Foto: RM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iskra Lorens, poznata manekenka i izaziva veliku pažnju svojim osnažujućim porukama o ljubavi prema sebi i prihvatanju tela. U svojim najnovijim intervjuima, ona otkriva kako se godinama borila sa problemima sa imidžom tela.

Njena priča postala je vezana za milione ljudi koji su imali slične borbe, a njena poruka o samoprihvatanju inspirisala je mnoge da pronađu lepotu u svojim jedinstvenim osobinama. Iskra Lores iz godine u godinu ima sve više samopouzdanja što je čini privlačnijom i lepšom.

Lorens je u svojim intervjuima otkrila da nije uvek bila toliko zaljubljena u svoje telo. Samoprihvatanje joj je došlo kao rezultat ogromnog rada i truda.

Iskra Lorens
Iskra Lorensfoto: Profimedia

- To nije nešto što nas uči. Nekada sam svoje telo doživljavala kao neprijatelja jer mi je modna industrija u to vreme govorila da moram da budem viša i niža. I nisam to mogla fizički da uradim. Koliko god sam se ograničavala u jelu ili vežbanju, moji kukovi su i dalje bili preveliki. Ali ne možete misliti da je vaše telo vaš neprijatelj kada je to vaš dom. Promena te priče je dugo trajala, ali sada ne brinem o razmaku u butinama ili nekom celulitu. Radi se o promeni prioriteta od toga kako vaše telo izgleda na ono što može da uradi - objasnila je Lorens.

Samopouzdanje nije došlo samo od sebe, dok je Lorens dugo radila na tome da se oslobodi kompleksa koje je ima.a

- Nekada sam imala kompleks savršenstva, koji se negativno manifestovao kada sam bila opsednuta pokušajem da smršam. Jer kao perfekcionista nikada ne želite da odustanete. Dakle, kada sam počela da shvatam da niko nije savršen i da to integrišem u druge oblasti svog života, prestala sam da se osećam krivom zbog onoga što sam jela i što sam želela da kažem ne određenim stvarima - rekla je ona i dodala:

1 / 7 Foto: Profimedia

- Shvatanje da možete da zabrljate, neuspeh je samo deo života, i to je lekcija koja mi je pomogla da skinem pritisak sa sebe. Mi smo sami sebi najveći neprijatelji, ali ti moraš da budeš svoj najbolji prijatelj.

Iskra je dokaz koliko samopouzdanje može da utiče na sam izgled, budući da se ne ustručava da nosi odevne komade za koje vlada uvreženo mišljenje da treba da nose isključivo mršave žene. Jednom prilikom, bez problema je ponela helanke koje Srpkinje obožavaju i pokazala da savršeno pristaju svakoj ženi, te da tajna dobrog izgleda leži u samopouzdanju.

Iskra Lorens
foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona često uživa na plaži, ne mareći za celulit i višak kilograma, a pokazala je da je živa vatra kad u kupaćem kostimu prodefiluje plažom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs