Danijela Dimitrovska se skinula u kupaćem i zapalila mreže: Za telom naše najpoznatije manekenke cela plaža se okreće

Kada se Danijela Dimitrovska pojavila u kupaćem, svi su gledali samo u njeno zategnuto telo.

Moda
22:43h Autor:
Danijela Dimitrovska se skinula u kupaćem i zapalila mreže: Za telom naše najpoznatije manekenke cela plaža se okreće
Foto: Printskrin@danijeladimitrovska/Instagram

Visoko sečeni kupaći su novi letnji trend koji je preplavio plaže, što dokazuje i manekenka Danijela Dimitrovska koje isključivo nosi ovaj model.

Poznata manekenka i modna ikona Danijela Dimitrovska, dokazala je i izborom kupaćih kostima da ima besprekoran stil i da tačno zna kako da istakne sve svoje adute. Pored toga je svojim zategnutim telom zapalila društvene mreže.

Ona je na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija sa odmora, a svaka od njih potvrđuje da Danijela najčešće bira jednodelne, visoko sečene kupaće kostime. Ovi modeli su trenutno izuzetno popularni, a razlog koji doprinosi njihovoj slavi je to što izdužuju noge, produžavaju figuru i stvaraju iluziju nogu "do plafona".

Drugi Danijelin kupaći kostim je u bordo boji, sa elegantnom, okruglom šnalom. Ova nijansa naglašava preplanulu morsku boju, dok visoki izrez dodatno ističe vitku figuru.

Na kraju, Danijela je pokazala i pravi morski klasik – teget kupaći sa belim prugama. Ovaj model, inspirisan mornarskim stilom odiše dozom elegancije i nostalgije, a uz to savršeno akcentuje njen prefinjeni ukus. Visoko sečeni donji deo ovog modela stvara savršenu siluetu i produžuje noge, što svakoj ženi dodaje malo samopouzdanja.

Cela plaža bila je okrenuta ka njenom zategnutom telom poput praćke, što se da videti iz fotografija sa odmora.

Stil/Zadovoljna

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs