Ceo Pariz gledao je samo u nju: Sa 44 godine pokazala zategnuto telo, nije bilo zgodnije žene od nje

Kada se na Pariskoj nedelji mode pojavila Venus Vilijams, sve oči bile su uprte u njeno savršeno zategnuto telo.

Star look
19:09h Autor:
Ceo Pariz gledao je samo u nju: Sa 44 godine pokazala zategnuto telo, nije bilo zgodnije žene od nje
Foto: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka teniserka Venus Vilijams ponovo je zadivila svet svojim izgledom, ali ovog puta ne na teniskom terenu, već na Nedelji mode u Parizu.

Sa 44 godine, legendarna sportistkinja pojavila se u ultrakratkoj suknji i topu, ponosno pokazujući svoju isklesanu figuru. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste njen prirodan izgled – bez šminke, samo sa osmehom koji odaje samopouzdanje i zdravlje.

Venus, koja je poznata po svojim atletskim sposobnostima i neverovatnoj izdržljivosti, ne planira da uspori tempo. U intervjuu za oktobarsko izdanje magazina "Harper’s Bazar," otkrila je da redovno trenira, iako ne svakodnevno kao nekada, i naglasila koliko je tenis važan za njeno zdravlje i izgled.

Venus Vilijams
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"I dalje treniram, ne baš svaki dan kao pre, ali uvek sam na terenu. To je sjajan način da ostanete fit, da sagorite kalorije i imate prelepe noge i ruke. Ako želite da izgledate dobro, igrajte tenis. To ne deluje kao neki napor, ali je iscrpljujuće. Radiću to dok god me telo služi. Nastaviću da igram i nadam se da ću odložiti proces starenja,“ kazala je Vilijamsova.

Venus je već dugo sinonim za vrhunski tenis, ali i za borbu sa zdravstvenim izazovima. Još 2011. godine, otkrila je da pati od Sjogrenovog sindroma, autoimune bolesti koja napada egzokrine žlezde, uzrokujući suvoću očiju i usta. Uprkos tome, nastavila je da se bavi tenisom na najvišem nivou, osvajajući titule i rušeći rekorde.

Venus Vilijams
foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kroz svoju bogatu karijeru, Venus je osvojila ukupno sedam grend slem trofeja u pojedinačnoj konkurenciji, 14 u paru sa sestrom Serenom, te dva u mešovitim parovima. Iako se sve više fokusira na svoje druge strasti, poput dizajna enterijera, sport i dalje igra ključnu ulogu u njenom životu.

Pored teniske karijere, Venus je pokrenula i firmu za dizajn enterijera sa sedištem u Palm Bič Gardensu, gde uspešno balansira između dve strasti – sporta i umetnosti. Ova kombinacija sportskog duha i kreativnosti dodatno doprinosi njenom jedinstvenom imidžu u javnosti.

Venus Vilijams
foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što se tiče privatnog života, ovog leta se šuškalo da je Venus u vezi sa glumcem i producentom Andreom Pretijem. Par je viđen zajedno u Italiji, a njihova veza i dalje intrigira javnost.

Venus Vilijams nastavlja da oduševljava svet, bilo na terenu, u modnim krugovima, ili kao preduzetnica. Njena posvećenost zdravlju i sportu, uprkos izazovima, čini je pravim uzorom, dok njen mladalački izgled potvrđuje da godine za nju nisu prepreka, već samo broj.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs