Glumica pokazala nage grudi u društvu svog oca: Crna čipka ništa nije sakrivala, ne stidi se pogleda smrtnika

Glumica Zoi Kravic se na reviji brenda Sen Loran, pojavila u transparentnom izdanju koje je izazivalo pažnju.

Moda
12:33h Autor:
Glumica pokazala nage grudi u društvu svog oca: Crna čipka ništa nije sakrivala, ne stidi se pogleda smrtnika
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Zoi Kravic prisustvovala je reviji brenda Sen Loran u okviru ovogodišnje Pariske nedelje mode. Pridružio joj se i njen otac, legendarni muzičar Leni Kravic, a oboje su privukli pažnju svojim modnim kombinacijama.

Zoi je na reviju stigla u provokativnoj crnoj haljini napravljenoj od čipkanog materijala. Ispod haljine je nosila samo gaćice, dok je ostale atribute ponosno istakla. Uz haljinu je nosila crne štikle i jednostavan nakit, a kosu je podigla u elegantnu punđu.

Zoi Kravic
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Leni je pozirao pred fotografima u elegantnoj crnoj kombinaciji. Košulju sa velikom mašnom upario je sa crnim, širokim pantalonama, a sve je upotpunio dugim crnim kaputom. Rok zvezda je nosila i svoje prepoznatljive sunčane naočare.

Zoi je inače nedavno režirala film "Blink Twice", koji je izašao pre nekoliko dana. U njemu igra glavnu ulogu, a glumi uz svog verenika Čejninga Tejtuma.

Zoi Kravic
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Žena-mačka(uloga koju tumači u filmu Meta Rivsa "Betmen") se nije stidela nagih grudi, jer obični smrtnici nisu u stanju da razumeju savršen izgled i grandioznost njenog stila.

Šta ju je inspirisalo da napravi film otkrila je u intervjuu za "W magazin".

"Tokom leta 2017. došla sam do tačke frustracije sa društvom i dinamikom moći u kulturi. Došla sam kući jednog dana, nakon razgovora sa prijateljem, i zapisala originalni naslov filma, "P***y Island'“, rekla je tada. Dodala je i da se sve to dešavalo u vreme kada je Harvi Vajnstin bio uhapšen, ali nije želela da spominje njegovo puno ime. To ju je inspirisalo da napiše kratku priču koja je kasnije postala scenario.

Leni Kravic
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"To je nešto što je moralo da izađe. Želela sam da ovaj trejler bude svetao i prelep, toliko prelep da bude gotovo opresivan. Bila sam zainteresovana za svet koji je zavodljiv i vibrantan, a onda se pretvori u nešto zastrašujuće. Sunce, ako ste na njemu predugo, opeći će vas. Ako jedete previše, biće vam loše. Stvar za koju mislite da želite može biti stvar koja će vas uništiti", rekla je ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs