KRISTEN STJUART U KOMADU SEZONE: Pristaje svakoj dami i čini celokupan izgled LEPŠIM

Glumica Kristen Stjuart demonstrira komad koji je već uveliko hit.

Moda
KRISTEN STJUART U KOMADU SEZONE: Pristaje svakoj dami i čini celokupan izgled LEPŠIM
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon modnih nedelja u velikm svetskim metropolama, ništa više neće biti isto.

Dizajneri su prikazali komade i kombinacije koje u svojoj srži, imaju transparentnost ili "golo oblačenje"(naked dressing) što bi bio stručan naziv.

Zvezde su već na revijima pokazale kako bi to trebalo da izgleda, ali i da im takav stil prija. Uzmimo u obzir Elzu Hosk u transparentoj bluzi sa tufnama, ili kombinaciju Kim Kardašijan na reviji Demne za Balensijagu, gde je nosila masivnu bundu sa životinjskim printom i to naravno bez grudnjaka.

Kada se uklopi taj trend sa klasikom, dobija se jedan spoj koji odiše bezvremenošću i koji je istovremeno u toku sa novitetima.

Glumica Kristen Stjuart, učinila je upravo to. Ona je na ulicima Njujorka za promociju svog novog filma ,,Love Lies Bleeding", obukla sivi prsluk bez grudnjaka.

Kristen Stjuart
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odlučila se za skraćeni sivi Tibi prsluk, ostavljen otkopčan, zajedno sa pantalonama visokog struka sa belim kontrastnim šavovima i odgovarajućim kaputom. Za ostatak ansambla, odabrala je srebrnu ogrlicu u obliku lanca i odgovarajuće srebrno prstenje. Od aksesoara je odabrala prošivenu i lakiranu Šanel torbicu koja se slagala sa njenim lakiranim mokasinama Santoni sa resicama.

Kristen Stjuart poznata je po preferiranju odela kada su u pitanju važni događaji, često birajući Šanel sakoe, uparene sa odgovarajućim pantalonama istog brenda. Glumica je inače njihova ambasadorka, tako da taj izbor uopšte ne čudi.

Kristen Stjuart
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što vas inspirišemo da uradite jeste da prigrlite prsluke za odvanje, koji svim damama pristaje, dok za one odvažnije, ostaje trend golog oblačenja ili transparentne mode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs