OVOG PROLEĆA PRSLUK JE NEIZOSTAVAN KOMAD: Donosimo vam 6 inspirativnih stilova koji će vas učiniti SOFISTICIRANIM

Prsluk predstavlja vanvremenski komad koji je idealan za proleće. Inspirišite se za kupovinu svog komada.

Moda
07:49h
OVOG PROLEĆA PRSLUK JE NEIZOSTAVAN KOMAD: Donosimo vam 6 inspirativnih stilova koji će vas učiniti SOFISTICIRANIM
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ukoliko razmišljate o tome šta bi bilo idealno uzeti sada za proleće, ili zimu (pogledajte temperature napolju), smatramo da je pravi izbor u odabiru novog prsluka od odela.

Prsluk od odela, kako mu i sama reč nalaže, dolazi iz klasičnog muškog odevanja. Komad koji je nekada bio nezamisliv za muškarce, sve do Velike depresije kada polako kreće da opada, a muškarci više nose odela bez prsluka.

Kada pogledamo fotografije stritstajl zvezda sa Instagrama, možemo primetiti rast ovog klasičnog komada. Pored zvezda sa Instagrama, ni Holivud nije ostao imun. Juče je na reviji Kristijan Dior, Dženifer Lorens obukla upravo ovaj komad. Uzimajući zamah tokom poslednjih nekoliko sezona, prsluk je revidiran za proleće 2024. u šik, laskavim siluetama, cementirajući svaki izgled do uglađenog savršenstva.

Klasičan komad, ima i svoje klasične detalje i paterne koji su prepoznatljivi. Pored klasike, preporučujemo da za proleće ponesete trendi pastelne varijante u plavoj ,roze ili žutoj varijanti.

U nastavku vam donosimo inspiraciju za vaše sledeće investiranje u ovaj komad koji ne poznaje vreme.

CRNO-BELI SVET

Ukoliko niste ranije investirali u ovaj komad, obavezno krenite od onih temeljnih kao što su prsluci u crnoj ili beloj (ne)boji. Možete ih koristiti bukvalno u svakoj prilici, od šetnje gradom, do kancelarije i večernjeg izlaska.

PREDIMENZIONIRANI PRSLUK

Upadnite u ovaj predimenzionirani prsluk i pustite da magija stila teče. Možete ga zvati i prsluk-sako, ovaj komad definitivno je najpoželjniji u kancelarije i izlasku sa prijateljicama odmah nakon napornog dana. Uz suptilne naočare sa okruglim ramom, budite sigurne da će svi pogledi biti uprti u vas.

PRUGASTI PRSLUK U SIVOJ ILI MORNARSKO PLAVOJ BOJI

Direktno sa Vol strita. Za ovaj komad garderobe, dizajneri su pronašli inspiraciju sa Njujorške berze tokom ludih dvadesetih, kada je svet doživeo ekonomski bum. Uživajte u smelim prugama koji će vas ohrabriti da dan započnete sa puno uspeha.

BEBI PLAVA NIJANSA ZA ŠIK IZGLED

Nijedna prolećna kombinacija boja sada nije u trendu kao bebi plava nijansa. Uz ovaj komad osim nežnosti, pružiće vama i ljudima oko vas stalne osmehe, jer ova vesela boja ne može drugačija osećanja da izazove sem pozitivna.

Za smeliji izgled, odaberite nekonvencionalni prsluk sa jednim dugmetom kao što demonstrira Gani.

PRSLUK ZA NEZABORAVNO VEČE

Za nezaboravno veče odaberite prsluk sa satenskim šal reverima i satenskom dugmad u crnoj boji. Ovaj vanvremenski komad inspirisan muškim večernjim odelima(Dolče i Gabana su celu reviju za žene posvetili ovom vanvremenskom komadu), učiniće vašu kombinaciju zagarantovano sofisticiranom i senzualnom.

LANENI PRSLUK ZA TRANZICIJU IZ PROLEĆA U LETO

Laneni prsluk idealan je kada je napolju toplo. Materijal od kojeg je satkan, lagan je i u istvo vreme šik. Dobra stvar je što kada je napolju i toplo i hladno, možete poneti sako sa sobom ili jaknu, i time se osigurati da vam bude ugodno. Takođe ćete se obezbediti i za leto. Sredite dve muve jednim udarcem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs