KIM KARDAŠIJAN U TRENDOVIMA SA PARISKE NEDELJE MODE: Ovaj komad postaće broj JEDAN za predstojeću sezonu

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan uspela je odjednom da iznese ključne trendove sa Nedelje mode u Parizu i moramo reći da izgleda odlično.

Moda
KIM KARDAŠIJAN U TRENDOVIMA SA PARISKE NEDELJE MODE: Ovaj komad postaće broj JEDAN za predstojeću sezonu
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Kim Kardašijan objavila je niz fotografija na Instagramu na kojim se pojavljuje u ključnim trendovima sa Nedelje mode u Parizu.

Kim je odisala šikom žene mafijaša(još jednim trendom sa Tiktoka, koji nastavlja da suvereno vlada pored tihog luksuza) u raskošnoj Balensijaginoj bundi(komadom broj jedan za predstojeću sezonu), dok je bila u Parizu na ručak u Kostesu, luksuznom hotelu blizu trga Vandom.

Tokom tog dnevnog izlaska, viđena je kako nosi zavoje na dva prsta, ali nije komentarisala svoju povredu.

Na fotografijama se vidi još jedan trend koji je Kim Kardašijan rešila da implementira: nošenje sakoa, bundi, jakni na gole grudi. Kim Kardašijan je ovim pokazala da je majstor trendovskog odevanja, i ni ne čudi što ima takav status trendseterke.

Kim Kardašijan
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Podigla je ruke da namesti svoje futurističke burgundi ili vinsko-crvene, predimenzionirane naočare za sunce.

Kim Kardašijan
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Kim je velika obožavateljka Balensijage i kreativnog direktora brenda Demne Vasalije. Prisustvovala je naravno reviji u Parizu, u kombinaciji u stilu Mortiše Adams sa čipkom koja je naišla na podsmeh, jer je zaboravila da skine etiketu sa haljine.

Nakon skandala brenda Balensijaga sa kampanjom koja je sadržala decu u sadomazohističnom maniru, Kim Kardašijan je prekinula svaki kontakt sa brendom i raskinula sve projekte.

Kreativni direktor Demna, se oglasio povodom tog skanadala, ističući kako nije znao za taj projekat i da osuđuje to u svakom mogućem smislu. Kampanja je potom obrisana i isključena.

Nakon sve te bure oko kampanje, rijaliti zvezda se vratila brendu koji je godinama krasio njen stil i učinio je ekstravagantnom trendseterkom. To možemo videti i ovde.

„Trenutno preispitujem svoj odnos sa brendom, zasnivajući ga na njihovoj spremnosti da prihvate odgovornost za nešto što se nikada nije trebalo desiti na početku i radnje koje očekujem da preduzmu da zaštite decu", izjavila je Kim Kardašijan nakon neočekivane odluke da ponovo krene da sarađuje sa brendom Balensijaga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs