Nekad smo ih nosili kao deca, a sada se vraćaju kao najveći hit za jesen: Princeza Kejt se kune u ove čizme

Čizme koje smo nekada nosili kao deca, sada se vraćaju na velika vrata. Princeza Kejt i Alesandra Ambrozio ih posebno vole, a udobnost im je drugo ime.

Moda
Autor:
Nekad smo ih nosili kao deca, a sada se vraćaju kao najveći hit za jesen: Princeza Kejt se kune u ove čizme
Foto: ak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Od Kejt Midlton i Alesandre Ambrozio, preko najnovije kolekcije brend Luj Viton, do urbanih stajlinga na nedeljama mode; nema ko ne nosi gumene čizme ovih dana.

Gumene čizme za mnoge su simbol detinjstva. Glomazne i udobne, nepromočive i dovoljno tople, savršene su za jesenje dane, a sada su na velika vrata ponovo ušle na modnu scenu.

Čak ih je i prestižna modna kuća Luj Viton predstavila kao bitan deo nove kolekcije na Nedelji mode u Parizu, a njihov visoki crni model svako bi poželeo u svojoj garderobi.

Alesandra Ambrozio
foto: Kai, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Na Nedeljama mode gumene čizme viđene su i u kombinacijama uličnog stila. Nosile su se one u neutralnim tonovima, ali i efektne bordo, žute, zelene…

Nose se gumene čizme – i to u svim bojama

Modne zaljubljenice najradije su ih nosile na uske pantalone, vraćajući nas i time u neke mlađe dane s početka dvehiljaditih kada su uske farmerke bile nezaobilazni detalj svakodnevnih stajlinga.

Ni slavne lepotice ne mogu da im odole. Manekenka Alesandra Ambrozio je u njima osvanula prilikom napuštanja teretane, uparujući ih s helankama i topom, Kaja Gerber (ćerke Sindi Kraford) usklađuje ih sa zavodljivim mini suknjama.

Nosi ih i Kejt Midlton

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U njima je u više navrata viđena i Kejt Midlton, koja za manifestacije u prirodi redovno bira omiljeni Vilis model u maslinasto zelenoj boji.

Zbog svog robusnog dizajna, njihovim povratkom na modnu scenu nisu svi oduševljeni, ali činjenica jeste da upravo gumene čizme garantuju stopostotnu nepromočivost, svestranost u stilizovanju i usklađenost s najnovijim trendovima, piše "T portal".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs