Severinin ceo garderober ko jedan stan u Beogradu: Evo koliko iznosi cena i koje brendove preferira najviše

Severina važi za pravu ikonu stila, koja obožava predivnu garderobu poznatih modnih dizajnera. Svaki komad koji obuče izgleda fantastično na njoj, a mi se pitamo koliko bi sve to iznosilo.

Moda
09:47h
Severinin ceo garderober ko jedan stan u Beogradu: Evo koliko iznosi cena i koje brendove preferira najviše
Foto: Printscreen/instagram

Hrvatska pevačica Severina, još jednom je dokazala zašto je neprikosnovena modna ikona na ovim prostorima, pojavivši se u savršenoj kreaciji koja je spoj elegancije, ženstvenosti i luksuza.

Na sebi je nosila prelepu haljinu brenda Alesandra Rič(brend koji često preferira da nosi princeza Kejt) čija cena iznosi čak 2150 evra.

Severina
foto: Printskrin@severina/Instagram

Ova plava haljina, ukrašena zanimljivim printom i belim reverima, ističe njenu vitku figuru i odiše retro šarmom, dok kroj savršeno balansira između sofisticiranosti i romantičnog duha. Dugmad u zlatnoj boji, koja se protežu niz prednji deo haljine, dodaju dodatni dašak luksuza.

Uz ovu zanosnu kreaciju, Severina je odabrala savršen aksesoar – čuvenu torbicu brenda Kristijan Dior, model Lejdi Di, koja važi za simbol vanvremenske elegancije. Cena ove torbice iznosi oko 5 hiljade evra, što samo potvrđuje da pevačica pažljivo bira detalje koji podižu svaki njen stajling na viši nivo. Crna torbica s karakterističnim štepom i zlatnim detaljima savršeno se uklopila uz njen izgled, dodajući notu klasične prefinjenosti.

Severina
foto: Printskrin@severina/Instagram

To joj nije jedini model naravno, poseduje Severina i Lejdi Di tašnicu i u beloj boji, tako da obe iznose oko 10 hiljade evra.

Severina je ovaj romantičan i elegantan stajling upotpunila jednostavnim, ali efektnim baletankama, koje su bele boje i nežno naglašavaju njene noge. Njena frizura je, kao i uvek, bila besprekorna – blago talasasta kosa koja pada preko ramena dodatno je doprinosila opuštenom, ali sofisticiranom utisku.

Pevačica je poznata po tome da ume da uklopi razne modne komade i da se istakne u različitom svetlu, tako je skoro na jednom nastupu izgledala kao pravi hiphop guru koji oduševljava. Ona je tada nosila Balensijaga pantalona-štikle koje su izgledale nekonvencionalno, ali i te kako moćno i prelepo. Samo te pantalone iznosile su preko 1100 evra.

Severina
foto: Printskrin@severina/Instagram

Severina takođe preferira i efektne aksesoare kao što je demonstrirala naočarima brenda Versače koje koštaju oko 400 evra.

Severina je često viđena u komadima poznatih brendova kao što su Alesandra Rič, Guči, Versače, Balman i Valentino. Cena jednog takvog dizajnerskog komada može da se kreće između 2 hiljade i 5 hiljada evra, dok neka izdanja visoke mode mogu dostići i basnoslovne cene.

Severina
foto: Printskrin@severina/Instagram

Severina ima impresivnu kolekciju obuće, od luksuznih brendova kao što su Kristijan Lobutin, Džimi Ču, Manolo Blanik, do brendova kao što su Šanel i Dior. Cena jednog para luksuznih cipela kreće se od 500 do 1500 evra, a poznato je da ona ima mnogobrojne modele.

Njena kolekcija torbi je još jedan segment vredan pažnje. Severina redovno nosi torbice brendova poput Erme, Šanel, Dior i Luj Viton, gde cena jednog komada može iznositi od 3 hiljade evra pa sve do više od 10 hiljade evra za modele poput Birkin ili Keli torbi.

Severina
foto: Printskrin@severina/Instagram

Nakit koji Severina nosi često je izuzetno luksuzan, uključujući Kartije, Van Klif i Arpels i Tifani. Cena dizajnerskog nakita može biti veoma visoka, i do preko 10 hilajde evra.

Osim glavnih komada, Severina sigurno ima i mnogo manje luksuznih, ali ipak skupih modnih dodataka, kao što su navedene Versače sunčane naočare, kaiševi, nakit, i svakodnevna garderoba koja takođe dolazi od prestižnih brendova.

Sveukupno, uzimajući u obzir luksuzne brendove koje nosi, procenjena vrednost njenog kompletnog garderobera mogla bi biti lako iznad 100 hiljade evra, što je kao jedan stan u Beogradu. Naravno, ovo je gruba procena, jer kolekcija može uključivati još komada koje nismo videli, retke komade ili limitirane serije koje dodatno povećavaju vrednost, dok sa sigurnošću ne možemo tačno utvrditi.

1 / 12 Foto: Printskrin@severina/Instagram

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs