Severina u crvenim pantalona-štiklama od preko 1100 evra raspametila sve: Komad koji je izazvao buru u javnosti

Severina Vučković je na sinoćnjem koncertu ostavila sve bez daha, što savršenim performansom, što interesantnim modnim komadom.

Moda
15:06h
Severina u crvenim pantalona-štiklama od preko 1100 evra raspametila sve: Komad koji je izazvao buru u javnosti
Foto: Printskrin@severina/Instagram

Hrvatska pevačica Severina ponovo oduševljava na sceni, ovog puta svojim ekstravagantnim modnim izborom. Na nedavnom nastupu, pevačica je zablistala u upečatljivom komadu iz najnovije kolekcije prestižnog brenda Balenciaga – pantalonama koje su ujedno i štikle. Ovaj komad, koji košta preko 1100 evra, savršeno je naglasio Severininu figuru i njen besprekorno samouveren scenski nastup.

Crvene pantalone u kombinaciji sa štiklama ističu se ne samo svojim hrabrim dizajnom, već i funkcionalnošću, spajajući elegantni kroj i oštar, moderan izgled.

Pantalone su visokog struka, što vizuelno produžava noge, dok se špicaste štikle odlično uklapaju u kroj pantalona, stvarajući dojam beskonačne linije. Severina je ovaj smeli komad kombinovala sa jednostavnim, ali efektivnim belim topom, dozvoljavajući da pantalone ostanu u centru pažnje, dok su crveni detalji bili pun pogodak.

Balensijaga, poznat po svojim avangardnim i često futurističkim kreacijama, ovim dizajnom potvrđuje svoju dominaciju u svetu mode. Severina je, kao i uvek, uspela da iznese ovaj odvažni izgled sa lakoćom, dokazujući da su modne inovacije njen zaštitni znak. Bez sumnje, njene pantalone-štikle postaće inspiracija mnogim ljubiteljima mode koji teže neobičnim, ali sofisticiranim rešenjima.

Njen nastup nije samo bio muzički spektakl, već i pravi modni performans koji je publiku ostavio bez daha, dok je svaki njen pokret u ovim nesvakidašnjim pantalonama zračio elegancijom i stilom.

A šta vi mislite o njenom izgledu, odgovorite nam u anketi ispod:

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs