Viktorija Bekam bila je opterećena fatalnom Srpkinjom: Zavidela joj na ovome, sa 1 stvari doslovno nije skidala pogled

I Vikotrija Bekam zna da zavidi kada neko od nje ima bolji odveni predmet ili par cipela!

Moda
00:30h
Viktorija Bekam bila je opterećena fatalnom Srpkinjom: Zavidela joj na ovome, sa 1 stvari doslovno nije skidala pogled
Foto: Profimedia

Viktorija Bekam slovi za surovog profesionalca kada se prihvati nekog posla, ali je isto tako prati glas da je vrlo svojeglava i ne baš laka sa saradnju. Godinama je jedan od obaveznih gošća na svim svetskim modnim dešavanjima, a njen stil je inspiracija mnogim damama! A blizak susret sa njom imala je, verovali ili ne, naša lepa voditeljka Rada Radenović.

Naime, ova zanosna crnka u emisiji "AmiG show", osvrnula se na zanimljivo iskustvo sa čuvenom modnom dizajnerkom.

- Jedan od najtežih intervjua koje sam radila bio je sa Vikotrijom Bekam u Šangaju na Elite Model Look-u. Jako je bila skoncentrisana na manje bitne stvari i sve vreme je gledala u moje cipele koje su joj se jako svidele - rekla je voditeljka.

Rada Radenović
foto: ATA Images

U vreme kada se o njenom izgledu najviše pričalo Rada je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali - kao model.

- Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, prema njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo - pričala je ranije rada, a prenosili su domaći mediji.

Tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od "City cluba", preko "Vi pitate", do "Zadruge" i emisije "Rada sam". Od 2018. godine se povukla iz medija i posvetila svom sin Petru kog je dobila iz romanse sa biznismenom iz Crne Gore, koji je već imao brak iza sebe i dvoje dece.

Sada se vraća na male ekrane u velikom stilu kao voditeljke čuvene emisije "City", radeći rame uz rame sa svojim nekadašnjim koleginicama.

A neka od najlepših izdanja Viktorije Bekam požete pogledati u galeriji ispod:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs