Sin Viktorije Bekam s njom ne može da obuzda strasti ni na ulici: Svekrva jasno istakla stav o 10 godina starijoj snaji

Kruz Bekam na ulicama Majamija uživao je sa novom devojkom Džeki Apostel, a ljubav među njima traje četiri meseca.

Celebrities
14:22h
Sin Viktorije Bekam s njom ne može da obuzda strasti ni na ulici: Svekrva jasno istakla stav o 10 godina starijoj snaji
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kruz Bekam ima samo 19 godina i već veoma buran ljubavni život. Bivše ga optužuju da ih je varao, ali izgleda da on ne mari puno za te komentare, te već užuva u novoj ljubavi. Naime, kako pišu straniji mediji, najmlađi sin Dejvida i Viktorije Bekam od juna meseca je u vezi sa nemačko-brazilskom kantautorkom Džeki Apostel. Do sada su krili svoju privatnost od medija, ali izgleda da ih više ne zanima da li će biti uslikani od strane paparaca.

Na ulicama Majamija tokom jučeranjeg dana su užvali u zajedničkoj šetnji, razmenjivajući nežnosti pred prolaznicima, dok osmehe sa lica nisu skidali. Naime, Kruz se nije odvajao od svoje nove devojke sve do momenta kada je morao da je isprati na aerodrom.

1 / 6 Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džeki su Bekamovi odlično prihvatili, te se čini da im ne smeta to što je 10 godina starija od njihovog sina, a pevačica je podržala i Viktoriju na Nedelji mode u Parizu, došavši na reviju ruku pod ruku sa naslednikom modne kreatorke u vrlo izazovnom stajlingu.

Jedna od najlepših revija i najlepših haljina. Čestitam, Viktorija Bekam - napisala je posle revije na svom Instagramu, a ubrzo je usledio i Viktorijin odgovor.

Kruz Bekam
foto: RAW/TGB/ / Goff Photos / Profimedia

Objavila je fotografiju najmlađeg sina i njegove devojke s revije, uz koju im se zahvalila na podršci, a time i potvrdila da podržava njihovu vezu.

Kruz je pre Džeki, bio u vezi s Bby Ivy, koja ga je javno optužila da ju je prevario. Iza njega je i veza s Tanom Holding, koja je s Bekamovima 2022. godine i letovala. Poznato je i da je pre nje ljubio Bliss Chapman, koje je ćerka Viktorijine prijateljice i bivšeg modela Rozmari Ferguson.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs