Niko se u modnom svetu nije mrzeo više kao njih dve: Pljušte uvrede na snimku, a razlog ne može biti bizarniji

Najveća svađa koja je vlada modnim svetom, bila je između manekenke Naomi Kembel i modne dizajnerke Viktorije Bekam.

Celebrities
Niko se u modnom svetu nije mrzeo više kao njih dve: Pljušte uvrede na snimku, a razlog ne može biti bizarniji
Foto: Pojavio se SNIMAK na kojem Viktorija Bekam ISMEVA I VREĐA Naomi Kembel: Decenijama se NE PODNOSE, a ovo je razlog

Naomi Kembel je prava modna legenda, poznata širom sveta kao jedna od najzapaženijih figura u industriji. Svoj pečat ostavila je još od sredine osamdesetih, kada je zajedno s nekolicinom drugih poznatih lica formirala elite u svetu supermodela.

Međutim, osim svog blistavog uspeha, poznata je i po kontroverzama koji i danas izazivaju dosta pažnje. Pogotovo one kontroverze koje se tiču njenog oštrog jezika i čvrstog stava.

Viktorija Bekam
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako je divlja strana Naomi Kembel značajno umirena otkako je postala majka, povremeno se u medijima pojave skandali iz njene prošlosti, što je ponovo dovodi u žižu javnosti i podstiče kritike.

Svima je poznato njeno dugogodišnje rivalstvo s Tajrom Benks, ali malo ko zna da ni sa Viktorijom Bekam nije u najboljim odnosima.

Naime, tada su mnogi primetili da je na Viktorijinoj reviji učestvovala samo jedna tamnoputa manekenka. Naomi, koja se zalaže za ljudska prava, posebno prava Afroamerikanaca, brzo je reagovala i s nekoliko koleginica optužila suprugu Dejvida Bekama za rasizam. Osim Viktorije, na meti su se našle i renomirane kuće poput Aleksandera Mekvina i Mulberija.

Naomi Kembel
foto: Luca Ponti/Ipa agency/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Postoji i snimak iz devedesetih, kada su Spajsice bile na vrhuncu popularnosti, u kojem Viktorija kaže za Naomi da je "prava ku*ka".

"Ja sam jedina koja to priznaje, ona je bezobrazna krava," čuje se kako izgovara Viktorija Bekam dok razgovara u automobilu, što sugeriše da sukob između njih traje duže vreme.

Poznavaoci ovog rivalstva, smatraju da je sve počelo nakon jedne revije u Milanu kada su se prvi put srele. Naomi je, navodno, pitala Viktoriju: "Zbog čega tebe zapravo zovu Poš(elegantna)?", na šta je ova odgovorila: "A zašto za tebe kažu da si lepa?".

Nakon nedavno objavljenog snimka, mnogi su se zapitali da li postoji iko s kim se Naomi nije posvađala, prebacivši automatski podršku na Viktorijinu stranu. Takođe, dodaje se da u vreme kada je Viktorija održavala prve revije nije bilo mnogo tamnoputih manekenki, zbog čega nije imala prilike da odabere druge.

Stil/Žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs