Viktorija je pre Dejvida Bekama bila verena za električara: Voleli se, a onda joj je uradio šokantnu stvar

Viktorija je pre Dejvida volela električara Marka. Bila je to veoma čvrsta ljubav koja je obećavala, a onda su usledile šok stvari.

Ljubav
09:09h Autor:
Viktorija je pre Dejvida Bekama bila verena za električara: Voleli se, a onda joj je uradio šokantnu stvar
Foto: Fonet

Najzgodniji par u šoubiznisu proslavio je 25. godišnjicu braka!

Međutim, pre nego što su Viktorija i Dejvid Bekam stali na ludi kamen, bivša Spajsica je prethodno bila u vezi sa drugim muškarcem.

Viktorija, 50, bila je verena za električara Marka Vuda koji je radio posao snabdevanja elektronikom njenog oca, kao montažer alarma u slučaju provale.

Nakon što se upoznala kada je imala 14 godina, mladi par je nastavio da živi zajedno u porodičnoj luksuznoj kući vrednoj oko 500 hiljada evra u Hertfordširu.

Mark je želeo da veri Viktoriju 1994. kada je imala samo 20 godina i na početku karijere, što se i desilo.

Iako se nikada nisu venčali, Viktorija je promenila prezime u Viktorija Adams Vud i čak je koristila to ime u prodaji stvari koje sadrže reference na bend Spajs grls.

Godine 1996. par se razišao nakon što su zajedno proveli šest godina.

Prethodno je rekla u svom dokumentarcu "Biti Viktorija" 2002. godine: "Iz nekog razloga smo se verili. Bio je inženjer alarma. Da je samo ostao u ormanu u kojem sam ga srela u maminoj kući", aludirajući na to da se promenio.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Mark je navodno bio nezadovoljan ovim komentarom i izneo je sve u javnosti o njihovom seksualnom životu u dokumentarcu iz 2004. pod nazivom "Tajne Viktorije Bekam".

Tvrdio je da je "bila kao ekspresni voz" u krevetu i da "s**e koje sada ima sigurno nisu one koje je imala tada."

Portparol Kanala 5 je tada rekao: "Kao što uvek kažu, osveta je jelo koje se najbolje služi hladno.

"Mark nikada ranije nije javno govorio o svojoj vezi sa Viktorijom, ali smatra da je vreme da se ispravi stvar", naveo je portpatol kanala koji je producirao dokumentarac.

Govoreći o svom raskidu, Viktorija je takođe rekla voditeljki Denise Van Auten: "To nije bila prava osoba za mene, nisam uživala, tako da je to moralo da se završi."

Takođe se našalila da mu nikada nije vratila prsten i dodala: "Ni ja mu nisam vratila prsten! Još uvek ga imam jer je taj prsten bio bruka. Zar to nije užasno? Zbog toga zvučim zaista nerealno."

Kad se Viktorija zaljubila u Dejvida Bekama, Mark je navodno ostao slomljenog srca zbog razlaza.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Terry Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre njenog komentara, imao je samo lepe stvari da kaže o pevačici, rekvaši za medije ranije: "Bila je to veoma posebna veza. Ali taj deo mog života je završen."

"Tužno je jer smo dugo bili zajedno. Ali ona je dobila ono što je oduvek želela i ponosan sam na nju."

Viktorija je upoznala Dejvida 1997. godine, a nešto više od godinu dana nakon upoznavanja, u januaru 1998., par je okončao višenedeljne spekulacije kada su objavili da su vereni i da će se venčati.

U julu 1999. oni su se slavno venčali na spektakularnoj ceremoniji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs