ZAVIRILI SMO U STAN VIKTORIJE BEKAM U MAJAMIJU I VEĆI LUKSUZ NISMO VIDELI: Košta 24 miliona i ima čak 960 kvadrata

Viktorija Bekam, pokazala je na svom Instagram profilu fotografiju svog penthausa na kojoj se relaksira uz časopis. Zavirite u dom Bekamovih u Majamiju i pogledajte druge luksuzne stanove u istoj kuli.

Galerije
1 / 15 Foto: tag / Mavrixphoto / Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam su zvanično kupili ovaj penthaus u Majamiju 2020.godine u novoj kuli koju je projektovala čuvena arhitektkinja Zaha Hadid. Iako je još uvek nejasno koliko su Bekamovi na kraju platili za kuću na celom spratu, tražena cena je određena na 20 miliona dolara, a nekoliko prodajnih mesta izveštava da je par izdvojio blizu 24 miliona dolara(oko 23 miliona evra) za stan od 960 kvadratnih metara.

Penthaus se sastoji od pet spavaćih soba i šest i po kupatila, sa zadivljujućim pogledom na grad i more zahvaljujući prozorima od poda do plafona. Zgrada ima futurističke, otvorene stambene prostore sa visokim plafonima, prilagođeno osvetljenje za koje je zaslužan nemački industrijski dizajner i dizajner enterijera Uli Pecolda i potpuno integrisane zvučne, bezbednosne i video sisteme. Kuhinje u luksuznim jedinicama imaju kvarcne ploče i italijanske ormare narpavljene po meri.

Posebno jedinstven aspekt domova, uključujući Bekamovih, jeste njihovo pridržavanje krivina skulpturalnog egzoskeleta tornja, što čini zajedničke stambene prostore i spavaće sobe često nepravilnog oblika.

Ovo je navodno prava prezentacija njihovog penthausa koja je predstavljena pri kupovini 2020.godine.

Prevelike terase daju stanarima priliku da uživaju u toplom vazduhu Majamija, dok se odmaraju ili obeduju, a skaj-laundž koji se nalazi na gornja dva sprata nebodera od 62 sprata ima i zajedničke trpezarije. Vodeni centar nudi zatvoreni bazen, dok zgrada takođe sadrži i spa centar. Na krovu se nalazi privatni heliodrom za stanare koji su u pokretu.

Pored svog novog doma u Majamiju, Bekamovi takođe imaju domove širom sveta, uključujući dva u Velikoj Britaniji: jedan u Londonu i jedan u Kotsvoldsu.

Viktorija Bekam dala je obožavaocima mogućnost da zavire u njen penthaus u Majamiju, dok je delila iskren snimak opuštajući se na sofi uoči svog 50. rođendana.

Pre toga, objavila je video svog supruga kako trenira u njihovoj teretani, koja se nalazu u njihovom penthausu. Takođe, postoji i zajednička teretana, ali ko bi išao tamo kada već imaju svoju.

Ovaj penthaus odiše luksuzom u svakom smislu, a pored neverovatnog pogleda, komfora i mogućnosti koje nudi, ovaj penthaus definitivno doprinosi i eleganciji samih vlasnika.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs