Izgled Megan Markl koji nismo viđali pre: Blistala u haljini sa etno printom od oko 2000 evra, a štikle su pun pogodak

Megan Markl se pojavila u izvanrednom izdanju u kom je nismo ranije viđali.

Moda
Izgled Megan Markl koji nismo viđali pre: Blistala u haljini sa etno printom od oko 2000 evra, a štikle su pun pogodak
Foto: Long Visual Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan Markl je ponovo osvojila modni svet svojim izborom odeće, odabravši haljinu sa etno printom, u kojoj je dosad nismo viđali.

Megan Markl i princ Hari, uputili su se na kvazi kraljevsku turneju u Bogoti u Kolumbiji, koja je fokusirana na pomaganju ovoj državi kroz njihovu fondaciju Arčvel.

Megan Markl
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Megan je zablistala u elegantnoj haljini sa upečatljivim etno motivima Navaho naroda brenda Džoana Ortiz koja košta oko 2000 evra, koja je kolumbijska dizajnerka, čime je želela da oda počast ovoj državi. To je inače čest gest kada su prave kraljevske turneje u pitanju, da u zemlji koju posećuju, pripadnici nose obeležja, boje, print ili dizajnera te države u njihovu čast.

Haljina, sa nežnim nijansama roze i crvene, savršeno je pratila liniju njenog tela, naglašavajući njenu vitku figuru. Haljina je imala zanimljive izreze sa donje strane, dok je gornji deo ostavljao utisak kao da je u pitanju top.

Megan Markl
foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na nogama je nosila kiten štikle brenda Džimi Ču u boji čokolade, koje su se savršeno slagale sa celokupnim ansamblom.

Megan se odlučila za minimalizam kada su u pitanju aksesoari. Zlatne narukvice na levoj ruci su se lepo uklapale uz haljinu, podižući izgled na viši nivo

Megan Markl
foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njen jednostavan, ali efektan stil se ogledao u njenoj doslednosti kada je upitanju frizura i šminka. Blago talasasta kosa prirodno joj je padala preko ramena, dok je šminka bila suptilna i naglašavala je njen prirodan sjaj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs