Megan preuzela vođstvo i sprema potez koji će sve iznenaditi: Njihov novi intervju je dokaz da im se veza promenila

Novi interju princa Harija i Megan Markl pretenduje da napravi pravi bum, odaje kakav im je odnos danas i otkriva šta se sve promenilo u njihovom životu

Celebrities
Megan preuzela vođstvo i sprema potez koji će sve iznenaditi: Njihov novi intervju je dokaz da im se veza promenila
Foto: CBS / Planet / Profimedia

Megan Markl i Princ Hari dali su prvi zajednički intervju nakon onog sa Oprom Vinfri 2021. godine.

Kraljevski par prolazi kroz veliku razvojnu fazu svoje veze, koja je u međuvremenu sazrela, a njih dvoje sada postaju dve individue pre nego zajednički "paket", tvrdi stručnjak za govor tela.

Par će se pojaviti u novom intervjuu, za koji se veruje da će podići prašine barem koliko i onaj koji su 2021. godine dali Opri Vinfri, ali sada se mnogo toga promenilo; intervju je ranije snimljen, a biće emitovan u nedelju, dok će par govoriti o deci Arčiju i Lilibet i strahovima koje imaju povodom toga što su deca često izložena zlostavljanju na društvenim mrežama.

Princ Hari i Megan Markl
foto: CBS / Planet / Profimedia

Džudi Džejms analizirala je klip intervjua koji se pojavio do sada, pa ispričala za Mirror da je "sinhronizovanost" para signal njihove zrelosti.

Najpre, oni sede dalje nego obično i tako stavljaju do znanja da su, ipak, inidividue.

— Meganini pokreti sugerišu da je preuzela vođstvo, koristeći dašak svog šarma da bi stvorila odnos s osobom koja ih intervjuiše, pažljivo koordinišući između priče o njihovom životu kod kuće i njihove kampanje. Izbacila je ruku kako bi potencijalno prekinula tu fizičku daljinu između Harija i sebe, tako što mu je dodirnula butinu, mada ne možemo da vidimo gde drži ruku. Njena veza s osobom koja vodi intervju je moćna, kao i Harijeva, koji na početku intervjua gleda u daljinu sa ozbiljnim izrazom lica, dok njegova supruga priča društvenu i emotivnu priču.

Zaključuje se da je njihova veza ojačala, a ostaje da se vidi šta su to do detalja ispričali u intervjuu koji će zasigurno obeležiti mesec pred nama!

Princ Hari i Megan Markl
foto: CBS / Planet / Profimedia

Inače, nova zanimljivost se "krčka" u Meganinoj kuhinji, a reč je o tome da se, kako se navodi, priprema za veliki politički korak na svoj 43. rođendan. Naime, kako je završila sa snimanjem nove serije za Netfliks, koja je fokusirana na prijateljstvo i kuvanje, njeni novi planovi su vezani za političko polje, o čemu se zapravo piše već godinama, ali sada je ta ideja dovoljno sazrela da može da se sprovede u delo.

Stil / Glossy

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs