Otkud Megan Markl toliki novac? Samo ogrlica košta kao stan u Beogradu, a tek da vidite sat - da zinete od čuda

Megan Markl ima prepoznatljiv modni stil i iako voli jednostavnost, ako bismo samo jednom rečju opisali njen modni ukus to bi bila reč - skupo

Moda
11:33h
Otkud Megan Markl toliki novac? Samo ogrlica košta kao stan u Beogradu, a tek da vidite sat - da zinete od čuda
Foto: ˇdehoy! Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tokom posete Kolumbiji zajedno sa princom Harijem, Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, nosila je nakit od Kartijea vredan preko 40.000 funti.

Ekskluzivni komad u njenoj kolekciji je zlatni sat Cartier Tank Francaise koji je nekada pripadao princezi Dajani i procenjen je na 17.800 funti. Megan je upotpunila svoju odeću sa Cartier Love narukvicom od žutog zlata od 5.800 funti i dijamantskom ogrlicom Juste Un Clou od 15.500 funti.

Megan Markl
foto: ˇdehoy! Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I dok se kod nas mnoge devojke kite kopijom ove vredne narukvice, verujemo da će po uzoru na bivšu princezu i ova ogrlica uskoro krasiti vratove it devojaka širom sveta.

Istu ogrlicu nosila je i na nedavnom intervjuu koji je dala zajedno sa suerugom i na kom su se osvrnuli na negativne efekte sajber zlostavljanja i važnosti bezbednosti na društvenim mrežama, pogotovo dece.

Saseksovi su tada otkrili malo o svom životu sa decom Arčijem i Lilibet i tome kako roditeljstvo utiče na njihov rad.

Megan Markl
foto: Raul ARBOLEDA / AFP / Profimedia

Šta su Hari i Megan rekli o svojoj deci?

- Naša deca su mala, imaju tri i pet godina. Divni su - rekla je vojvotkinja.

- Sve što želite kao roditelji jeste da ih zaštitite. Pa, kako vidimo šta se sve dešava u onlajn prostoru, znamo da tu ima mnogo posla da se radi i srećni smo da možemo da promenimo nešto nabolje - objasnila je Megan.

- U ovoj fazi, došli smo do stadijuma gde svaki roditelj treba da postaje prvi slušalac. Ali čak ni najbolji slušaoci na svetu nekada ne mogu da prepoznaju prvi znak mogućeg pokušaja samoubistva- dodao je Hari.

Megan Markl
foto: CBS / Planet / Profimedia

Megan je zatim otkrila da je sama bila žrtva sajber zlostavljanja dok je bila trudna sa Arčijem i Lilibet.

- Pitate se zašto ljudi toliko mrze ponekad, ali to je baš okrutno - rekla je vojvotkinja.

Prošlog oktobra je njihova fondacija "Archewell" održala konferenciju o mentalnom zdravlju, koja se fokusirala na bezbezdnost dece u digitalnom dobu, a vojvotkinja rekla da ovaj teret ne sme da bude samo na roditeljima te dece.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs