Megan Markl na kafi u prostom izdanju od paprenih 59 hiljada evra: Šta za ime Boga toliko košta?

Izgled Megan Markl ostao bi neprimetan, da na sebi nije nosila 59 hiljade evra u garderobi i aksesoarima. Evo zašto sve toliko košta.

Moda
Megan Markl na kafi u prostom izdanju od paprenih 59 hiljada evra: Šta za ime Boga toliko košta?
Foto: Printskrin@Lilac Glo/YouTube

Glumica i nekadašnja vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, pojavila se u jednom italijanskom restoranu u Montesitu sa svojom prijateljicom, glumicom Kimberli Vilijam Pejsli, u prostom izdanju čija cena nimalo nije prosta.

Megan je odabrala jednostavnu belu košulju podvijenih rukava, koju je uparaila sa farmericama visokog struka, svetle nijanse plave, zajedno sa Šanel bež baletankama, sa prepoznatljivom "crnom tačkom" na špicu.

Košulja je bila brenda Anin Bing od 290 evra, dok su se najviše istakli aksesoari, što po ceni, što po izgledu.

Megan je na sebi imala ceo Fort Noks, odabravši Lorejn Švarc narukvicu koja je koštala 17 730 evra, Kartije orglicu od 15 300 evra, Kartije sat 22 000 evra.

Pored nakita, posebnu pažnju privukla je teget Dior Lejdi Di tašna, koja košta 4085 evra

Kada se sve sakupi, izgled Megan Markl za izlazak u kafić koštao je 59 hiljade evra.

Megan Markl
foto: Printskrin@Lilac Glo/YouTube

Kada pogledate koji nakit je u pitanju, kako je odrađen, koja količina zlata je korišćenja, kakva obrada, kakav mehanizam za izradu sata, kao i učestalost upotrebe ručnog rada, dobijete da ovakav nakit zaista toliko košta(zamislite koliko je teško samo iskopati zlato, a tek je potrebno obraditi ga itd.).

Iako njena kombinacija izgleda jednostavno, to ne možemo da kažemo i za cenu njenog izgleda. Poprilično skup izlazak na kaficu složićete se.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs