Natalija za papuče koje nosi do pijace dala 650€: Nikola zavoleo skromnu, a njen aksesoar vredi ko polovan auto u Srbiji

Za Nataliju kažu da je dama sa stilom, na njoj nikad nema "previše" stvari ni detalja, ali ne štedi na sebi kad je u pitanju trošenje novca na garderobu

Moda
10:11h Autor:
Natalija za papuče koje nosi do pijace dala 650€: Nikola zavoleo skromnu, a njen aksesoar vredi ko polovan auto u Srbiji
Foto: preentscreen/Instagram

Natalija Jokić, svestrana i sofisticirana, dokazuje da modni stil nije rezervisan samo za poznate ličnosti. Supruga našeg proslavljenog košarkaša Nikole Jokića ističe se ne samo kao partnerka jednog od najboljih košarkaša današnjice, već i kao nežna i elegantna dama koja pažljivo osmišlja svoje odevne kombinacije. Putem Instagrama, Natalija deli svoj stil s pratiteljima, a ono što se posebno ističe u njenim izdanjima jesu izuzetno skupocene tašne, najčešće Guči.

Te mini torbe prestižne modne kuće "Guči" postale su njen prepoznatljiv modni pečat. Cena ovih torbi poput modela Gucci Dionysus iznosi preko 1000 evra ili 1100 dolara. U Srbiji je moguće da se kupi polovan automobil za tu svotu novca, pa je mnogima teško da Nataliju vežu za osobinu "skromne žene", kako je neretko karakterisao njen suprug Nikola.

Ono što je "obične" žene iznenadilo, jeste njen odabir papuča od 650 evra. Istina, papuče jesu popularne, lepe i udobne, u Srbiji mogu da se nađu u marketima i radnjama za 2.500 dinara.

Natalija Jokić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Crne kožne papuče brenda Jimmy Choo, su klasika, dobro se kombinuju i uz elegantnije kombinacije, ali i uz kežual stvari.

U Srbiji takav model možemo da vidimo na ženama kada idu na pijacu, šetaju po dvorištu ili idu da bace đubre. Tako da nije isključivo da moraju da se kombinuju uz elegantne stvari.

Natalijine papuče su trenutno jedan od vodećih trendova ovog leta. Ravni model sa dva kaiša podseća na popularne papuče nemačkog brenda Birkenstock, ali ima i domaći odgovor na tu temu - čuvene papuče srpskog brenda.

Papuče
foto: Shutterstock

Iako su Natalijine Jimmy Choo papuče malo skuplje, sa cenom od 650 evra, možete kopirati ovaj trend za veoma slične Birkenstock papuče po ceni od oko 100 evra. Takođe, u Srbiji mogu da se pronađu papuče u ovom modelu po ceni od 2.500 do 5.000 dinara. Ove papuče odlično se kombinuju u opuštenim dnevnim varijantama, ali mogu se nositi i u malo elegantnijim prilikama. Zahvaljujući udobnom kožnom gazištu, one su među najtraženijim i najudobnijim vrstama obuće koje možete nositi tokom letnje sezone.

Natalija je svojim modnim izborom još jednom pokazala svoj osećaj za stil i trendove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs