Najveći i najraskošniji modni događaj: Kreatorka Jelena Zorić oduševila nas je svojom revijom u Minhenu

Proteklog vikenda je u Minhenu odrzan najveci modni dogadjaj

Moda
08:53h Autor:
Najveći i najraskošniji modni događaj: Kreatorka Jelena Zorić oduševila nas je svojom revijom u Minhenu
Foto: Foto: Timur Cherepanov

Dizajneri iz cele Evrope prikazali su svoje nove kreacije. Među njima je bila i naša kreatorka Jelena Zorić koja je sa svojim brendom “Lovelu apple” čak zatvorila ovu manifestaciju.

Nedelja mode u Minhenu
foto: Foto: Gisela Schober

To znači da su njeni modeli unikatni, kvalitetni i jedinstveni. Na događaju je bilo više od 3.500 ljudi koji su došli da odaberu najnovije odevne komade. Impresivna modna prezentacija bila je prikazana na 45 metara dugoj pisti kojom su prodefilovale trenutno najpoznatije manekenke u Zenit Kulturhaleu.

Kreacije naše Jelene, koja je rođena u Srbiji, ali živi i radi u Švajcarskoj, dobile su najviše ovacija. Ponosna modna ikona osmislila je ceo koncept. Dok su manekenke defilovale, čuveni slikar Marcel Munc je na sceni stvarao umetničko delo inspirisano QR kodovima koji su zaštitni znak rada Zorićeve. Ona je prikazala i haljinu od kristala i belih bisera čija je cena 8.000 evra, a odmah posle revije je naručeno čak pet ovih modela.

Nedelja mode u Minhenu
foto: Foto: Gisela Schober

Modna predstava čak deset najpoznatijih dizajnera u Evropi bila je raskošno predstavljena, praćena muzikom. Tom prilikom održan je i koncert međunarodno popularnih DJ-eva koji su upotpunili ovu manifestaciju o kojoj danima bruje mediji u Nemačkoj.

1 / 13 Foto: Foto: Timur Cherepanov

"Jako sam ponosna. Veliki je uspeh učestvovati na ovako velikom događaju. Pored dobre zabave, moda spaja ljude iz celog sveta. Radujem se svakom novom projektu i reviji," rekla je Jelena za Kurir.

Nedelja mode u Minhenu
foto: Foto: Timur Cherepanov

I naša ekipa bila je na licu mesta i ispratila ovaj događaj. Modele Zorićeve ponele su svetski poznate manekenke Bella Davis, Vivienne Oesch, kao i naša Sara Lazarević koja živi i radi u Cirihu. Posebnu pažnju je privukla internet senzacija Alain, čiji lik je Jelena prikazala na unikatnom sakou koji je on poneo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs