Oduševljenje izgledom Kejt Blančet ne prestaje: Uvek izdominira svojom pojavom, a sve zahvaljujući ovih 7 pravila nege

Gde god da se pojavi, Kejt Blančet će svojim sofisticiranim izgledom uvek izdominirati, a sve zahvaljujući ovih 7 pravila u nezi kojih se pridržava.

Moda
17:11h
Oduševljenje izgledom Kejt Blančet ne prestaje: Uvek izdominira svojom pojavom, a sve zahvaljujući ovih 7 pravila nege
Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Holivudska glumica Kejt Blančet, važi za damu istančanog ukusa koja nikada ne pravi greške kada je odevanje u pitanju.

To je još jednom dokazala pojavivši se na reviji visoke mode u Parizu, brenda Armani Prive, čija je i ambasadorka.

Kejt je nosila monorhomatsko izdanje, kombinezon sa skulpturalnim korsetom koji je isticao njene gola ramena i ruke. Izrez na sredine je učinio njen celokupan izgled senzualnijim, dok se preko kombinezona u donjem delu istakla suknja koja se zakopčavala napred na jedno dugme u vidu kvadratastog dragulja.

Kejt Blančet
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Obukla je klasične velvet salonke, dok se posebno istakla njena nonšalantno zalizana kosa, sa naočarima kao savršenim aksesoarom.

Sa svojih 55 godina, Kejt izgleda bolje nego ikada, a svi se pitaju kako uspeva da održi svoj izgled mladolikim i vitkim. Ona je podelila za "Prevention" svojih 7 pravila kojih se prdržava u nezi.

1. Fokusirajte se na unutrašnju lepotu

"Mislim da ne možete pobeći od stalnoj retorici o izgledu; čak iako pokušavate da ne razgovarate o tome, sve je oko vas. Ali u okruženju u kojem sam odrastala, sa majkom i bakom, radilo se o unutrašnjoj lepoti, intelektualnoj težnji i sopstvenom napredovanju..."

2. Vodite računa o suncu

"Život u Australiji je takođe značio da sam odrastala ispod ogromne rupe u ozonskom omotaču, tako da je jedna od glavnih diskusija koje smo kod kuće vodili u vezi sa kožom bila oko njenog zdravlja.

"Živeli smo usred jake vrućine; moji roditelji su poznavali ljude koji su imali rak kože. Iz perspektive zdravlja, a ne iz perspektive lepote, izbegavanje sunca je bilo najbolji savet koji sam ikada dobila."

Kejt Blančet
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

3. Hranite se zdravo

"Moja rutina kože se odnosi i na ono što unosim u svoje telo. Nisam religiozna u vezi sa tim, ali uvek sam ujutro pila sok od limuna i uzimam suplemente kolagena. Pazim šta jedem i čime hranim svoju decu".

4. Napravite brzu rutinu šminkanja

"Što se šminkanja tiče, kao i većina zaposlenih žena, često ostavljam sebe do poslednjeg trenutka."

5. Shvatite važnost mirisa

"Ono što volim kod mirisa je to što on nema nikakve veze sa ovim spoljašnjim izrazom takozvane lepote; radi se o osećanjima, o emocijama... Ja sam emotivna u vezi sa mirisom! Ne želim da se lupam oko toga, ali ja imam četvoro dece i veoma zauzet život i, kao i mnogi ljudi (bilo da imate decu ili ne), uvek pokušavam da uradim sto stvari odjednom.

Pored svega ističe moć parfema, koji je u stanju da poboljša percepciju o vama drastično i učini vas primamljivijom i lepšom.

Kejt Blančet
foto: Profimedia

6. Prihvatite starenje

Kejt ističe prihvatanje starenja kao vrlo važnu lekciju za život. Kada jednom to uradite, nećete se opterećivati previše i oseća ćete se da se lepi u svakom trenutku. Kako ističe, kada idemo protiv starenje, postajemo sve "rigidniji" po tom pitanju i želimo da ispravimo svaku neravninu.

7. Nastavite da se krećete

"U svojim ranim danima, bila sam oprezna prema pojmu "nega". Sada, moj osećaj dobrog zdravlja je fluidan. Mislim da se radi o tome da uložite sve svoje napore; biti prilagodljiv i što je više moguće integrisati elemente života.

"Na primer, moj muž se uvek slagao sa idejom da bolje razmišljate kada hodate, kada se krećete, kada plivate. I razgovor je uvek bolji kada hodate – kao npr. razgovore koje vodite sa svojom decom kada ih odvojite od ekrana, da odu negde i da zaista budu u pokretu."

Dakle, biti stalno u pokretu ima svoje pretdnosti, osim što vaš organizam čini zdravim i vitalnijm, kako tvrdi Kejt Blančet.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs