Dominacija Lejdi Gage u Dioru na Venecijanskom festivalu: Sa svojim verenikom pokazala zašto je zovu kraljicom mode

Lejdi Gaga ponovo je dokazala zašto je zovu kraljicom mode i crvenog tepiha. Jedna od retkih osoba koja može da iznese ovaj komad visoke mode.

Moda
Dominacija Lejdi Gage u Dioru na Venecijanskom festivalu: Sa svojim verenikom pokazala zašto je zovu kraljicom mode
Foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pictured: lady gaga,michael polansky

Na premijeri dugoočekivanog filma "Džoker: Ludost udvoje" na Venecijanskom filmskom festivalu, Lejdi Gaga je još jednom uspela da očara sve prisutne svojim jedinstvenim smislom za modu.

Njeno prvo zvanično pojavljivanje sa verenikom Majklom Polanskijem na crvenom tepihu bilo je prava senzacija, a njihov dolazak izazvao je buru oduševljenja među fanovima i medijima. Gaga je ponovo dokazala da je kraljica mode i crvenog tepiha, birajući dramatičnu haljinu Kristijan Dior iz kolekcije visoke mode.

Lejdi Gaga
foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Haljina je izrađena od bogatog crnog pliša, s dubokim dekolteom koji elegantno naglašava njenu figuru, dok je donji deo bio pravo očaranje – voluminozan i umetnički oblikovan, s otvorima koji su dodavali dinamičnost i jedinstven karakter celokupnom izgledu. Haljina je odavala utisak futurističke skulpture, savršeno balansirajući između klasične elegancije i avangarde.

Poseban akcenat stavljen je na fascinator dramatičnog, gotovo teatralnog dizajna koji je delimično prekrivao Gagino lice. Ovaj crni fascinator, izrađen od čipke i inspirisan gotičkom modom , dodao je dozu mističnosti njenom izgledu, stvarajući kontrast između skrivenog i otkrivenog, što je samo dodatno pojačalo intrigantnu notu njenog stajlinga.

Lejdi Gaga
foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako bi celokupan izgled podigla na novi nivo luksuza, Lejdi Gaga je izabrala dijamantski nakit iz prestižne kolekcije Tifani. Na njenom vratu isticao se veliki dijamantski privezak, blistajući pri svakom njenom koraku i reflektujući svetlost fotoaparata, dok su narukvica i minđuše savršeno dopunjavale ovaj sofisticirani izbor.

Nakit je bio pažljivo odabran da ne preuzme glavnu ulogu, već da suptilno doprinese veličanstvenom utisku.

Ovo pojavljivanje je bilo posebno značajno, ne samo zbog premijere njenog filma, već i zato što je ovo prvi put da se Lejdi Gaga i njen verenik, Majkl Polanski, zajedno pojavljuju na crvenom tepihu.

Lejdi Gaga
foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Par je zračio samopouzdanjem, a Polanski je sa ponosom pratio Gagu dok su zajedno šetali ispred objektiva. Njihova hemija i sklad privukli su pažnju svih prisutnih, a ovo pojavljivanje je svakako obeležilo jedan od najzapaženijih trenutaka večeri.

Uživajte u stilu Lejdi Gage u nastavku:

1 / 10 Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Pored toga što je plenila pažnju svojim izgledom, Gagina uloga u filmu "Džoker: Ludost udvoje" bila je jedno od najpomenutijih tema festivala. Kako njena gluma i muzički talenat nastavljaju da oduševljavaju publiku, njen modni izraz ostaje konstanta – uvek inovativan, uvek smeo i uvek iznad očekivanja.

U nastavku pogledajte trejler za film "Džoker: Ludost udvoje"

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs