VENECIJANSKI FILMSKI FESTIVAL

Kejt Blančet je kraljica crvenog tepiha: Prošetala 3 kombinacije - na vama je da odlučite koja je najbolja! (ANKETA)

U posebnim uslovima i pod epidemiološkim merama zbog opasnosti od širenja korona virusa počeo je venecijanski filmski festival

Moda
Autor:
Kejt Blančet je kraljica crvenog tepiha: Prošetala 3 kombinacije - na vama je da odlučite koja je najbolja! (ANKETA)
Kejt Blančet, Foto: Profimedia

Uprkos globalnoj pandemiji koja je zaustavila i svet šou biznisa, tradicionalni Međunarodni filmski festival u Veneciji otvorio je svoja vrata iako u nešto "mirnijem" izdanju uz vrlo mali broj novinara i glumaca i bez publike.

Ove se godine se održava 77. Mostra, a trajaće do 12. septembra. Predsednica žirija, poznata Australijska glumica Kejt Blančet, ostavila je sve bez daha svojim sjajnim modnim odabirima.

Kejt Blančet (51) je poznata po svojim glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu, ali i onim ležernijim.

Morska kombinacija boja - bela košulja, široke bele pantalone i bele patike, a sve je začinila omiljenim komadom ove jeseni: tamnoplavim sakoom muškog kroja. Podgila je svoju plavu kosu u ležerni rep, a sunčanim naočarima okruglom okvira zaokružila ceo kul izgled.

foto: Profimedia

Za sledeće, elegnatno pojavljivanje, Kejt je odlučila da obuče teget-belu haljinu do poda celu prekrivenu sitnim šljokicama. Haljina na leđima ima interesantne otvore, a poznata glumica je ovu sjajnu haljinu uparila sa interesantnom zlatnom ogrlicom.

foto: Profimedia

U trećoj kombinaciji, Kejt je zadivila sve pristustne, kada se pojavila u prugastom kombinezonu koji je začinila interesantnim kaišem.

foto: Profimedia

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs