kako vam se dopada?

BELA DRAPIRANA HALJINA I MAŠNA U KOSI: Savršeno izdanje Nikol Kidman! (FOTO)

Glumci Nikol Kidman i Havijer Bardem u četvrtak su se pojavili na crvenom tepihu povodom premijere njihovog novog filma "Being The Ricardos" u Njujorku. U biografskoj drami glume američku glumicu Lusil Bol i njenog prvog supruga u suđaradnika Denija Arnaza.

Star look
Autor:
BELA DRAPIRANA HALJINA I MAŠNA U KOSI: Savršeno izdanje Nikol Kidman! (FOTO)
Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Za ovu prilikiu Nikol Kidman se odlučilaza eleganciju u belom s ponekim crnim detaljem i još jednom dokazala da ova kombinacija boja savršeno funkcioniše u raznim prilikama.

Na crveni tepih stigla je u jednostavnoj beloj haljini od satena koja je naglasila njenu besprekornu figuru. Na haljini dugih rukava isticao se donji drapirani deo i dve duge crne mašne na bokovima koje su bile zaslužne za postizanje kontrasta.

NAJLEPŠA PLAVUŠA HOLIVUDA UŽIVA NA MORU: Šarliz Teron (46) izgleda sjajno u jednodelnom kupaćem kostimu! (FOTO)

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Radi se o kreaciji modne kuće Šanel iz njihove jesenje kolekcije visoke mode.

Uz haljinu glumica je iskombinovala crne štikle s kaišićima dizajnerke cipela Kloi Goselin i srebrnu klač torbicu ukrašenu kristalima. Dodatak koji je bio tačka na "i" glamurozne kombinacije bile su prelepe minđuše.

Da se kod slaganja ove modne kombinacije pazilo na svaki detalj dokazuje i crna trakla u glumičinoj poluraspuštenoj kosi koja se savršeno uklopila uz spomenute mašne na haljini.

DOBRO POGLEDAJTE LICE DEMI MUR: Da li je ovo najgora plastična operacija ikada? (FOTO)

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Dobro raspoložena glumica blistala je hodajući crvenim tepihom dok joj je društvo pravio jednako dobro raspoloženi Havijel Bardem koji je na premijeru stigao u bordo sakou, beloj košulji bez kravate i crnih pantalonama i cipelama.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs