kako vam se dopada?

DODELA NAJPRESTIŽNIJIH MODNIH NAGRADA: Crveni tepih prepun žena čijem STILU se divimo! (FOTO)

Mala ali odabrana grupa najbolje stilizovanih zvezda sa najvećeg modnog britanskog događaja.

Galerije
Autor:
1 / 7 Foto: Profimedia

Pre nekolikodana održana je dodela najvažnije modne nagrade u Velikoj Britaniji, Fashion Awards 2021., povodom koje su se okupila najveća svetska imena u Royal Albert Hall-u.

Nagradu za najveće modno dostignuće dobio je američki dizajner Tomi Hilfiger, druga najvažnija nagrada večeri tiče se predvodnika promena u polju kreativnosti, nju su dobila sledeća imena Virdžil Abloh, Alesandro Mišel, Demna Gvasalia, Kim Džouns i DžonatanAnderson.

Sjajnim nastupima, prisutne su zabavili Kajli Minogi Charli XCX, proslavljeni su i brojni nadolazeći dizajneri, a pomenuti su i neki od najvećih modnih trenutaka u godini koja je bila transformativna za čitavu industriju.

Dodela modnih nagrada takođe je donela ozbiljan glamur prestonici jer su supermodeli, muzičari, glumci i dizajneri prošetali svoja blistava stilska izdanja na crvenom tepihu događaja.

Od sofisticiranih balskih haljina do istaknutih printova, u našoj galeriji izdvojili smo malu ali odabranu grupu od 7 najbolje obučenih dama Fashion Awards-a za 2021.

Da li vam se dopalo izdanje Londonske IT dvojke Alekse Čang ili sofisticirane Kristin Skot Tomas? Možda neko drugo? Podelite sa nama svoje mišljenje u komenatarima.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs