STIL MARTE ORTEGE

ĆERKA VLASNIKA ZARE JE NJEGOVA NAJBOLJA REKLAMA: Stil Marte Ortege je dokaz da moderno ne znači i OTROVNO SKUPO!(FOTO)

Naslednica modne imperije je hodajući dokaz da dobar stil ne znači da morate da bacite tonu para!

Moda
Autor:
ĆERKA VLASNIKA ZARE JE NJEGOVA NAJBOLJA REKLAMA: Stil Marte Ortege je dokaz da moderno ne znači i OTROVNO SKUPO!(FOTO)
Foto: Profimedia

Marta Ortega, naslednica najvećeg modnog carstva uslikana je na konjičkim trkama u interesantnom autfitu, nad kojim je dominirao kamel kaput sa zanimljivim detaljima.

Marta Ortega važi za jednu od najstilizovanijih žena koje se vodi parolom manje je više. Ona je ovih dana sa svojom porodicom uveličala novo izdanje međunarodnog konjičkog takmičenja u Madridu, na kojem su učesetvovali i konji s njenog porodičnog imanja.

Naslednica carstva Inditex, u čijem se vlasništvu nalaze modni brendovi Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home i Uterqüe, često se može videti u kombinacijama koje su stvorene od komada s potpisom high street brendova njenog oca ali i skupocenih komada dizajnerskog potpisa, što je i ovoga puta bio slučaj.

Marta Ortega
foto: Profimedia

Prilikom dolaska na tribine, 37- godišnja Španjolka plenila je pažnju u stajlingu kojim je dominirao efektan kaput s potpisom modne kuće Valentino.

U kombinaciji kamel i crvene boje, s detaljima cvetnoga printa, efektan kaput ukombinovala je uz pletenu dolčevitu identične boje.

Elegantnu notu ova dva komada ublažila je trendi pantalonama u maslinasto zelenoj boji i personalizovanim patikama Waffle One s potpisom brenda Nike.

Kada je Martin stil u pitanju, dosta nam govori i njeno poslovno opredeljenje u svetu mode u najpoznatijem high-street brendu Zara.

Iako su retke fotografije i pojavljivanja u javnosti koja pokazuju razliku između poslovnog i privatnog stajlinga, najčešće su na njoj komadi iz Zarih kolekcija koje voli da kombinuje sa dizajnerskim komadima. Kako Marta to čini, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 6 Foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs