MODLE JE HIT TOTALNI

TRENDSETERKE ODLEPILE ZA PATIKAMA KOJE NOSI EMILI RATAJKOVSKI: Koštaju 5.000 dinara, a obožava ih i Kejt Midlton! (FOTO)


Bele Superga patike i ovog leta nameću se kao trend koji su prigrlile mnoge it devojke!

Moda
Autor:
TRENDSETERKE ODLEPILE ZA PATIKAMA KOJE NOSI EMILI RATAJKOVSKI: Koštaju 5.000 dinara, a obožava ih i Kejt Midlton! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica, model i preduzetnica Emili Ratajkovski rado nosi šik kombinacije koje uključuju patike i haljine, a nedavno je u Firenci zablistala u još jednom stajlingu za koji je zaslužila najbolje ocene.

Zanosna brineta ženstvenu crnu haljinu spojila s belim patikama Superga, omiljenim izborom mnogih trendseterki, među kojima je i Kejt Midlton.

Napravljene od platna, udobne i lagane, ove patike su neprolazni modni klasik i savršeno se slažu s najtrendi letnjim komadima poput šoortseva, minu suknji, haljina, pantalona...

Inače, ovaj brend postoji više od 100 godina, a posebno su bile popularne osemdesetih, te nije ništa iznenađujuće ukoliko ste ih možda već videli u ormarima vaših mama.

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Inače, cena osnovnog modela patika je oko 5.000 dinara, iako ima i skupljih, a na vama da odlučite koje se najbolje uklapaju uz vaše omiljene modne kombinacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs