kako vam se dopada?

2 SAVRŠENA IZDANJA MAJKE I ĆERKE: Sindi Kraford (55) i Kaja Gerber su oličenje dobrog stila! (FOTO)

Sindi Kraford je i dalje sinonim za eleganciju, stil i lepotu, iako je profesionalno bila aktivna tokom poslednje dve decenije prošlog veka. Njeno najnovije pojavljivanje u javnosti u društvu ćerke nije prošlo nezapaženo, pre svega zbog svetlucavih haljina koje su odabrale.

Moda
Autor:
2 SAVRŠENA IZDANJA MAJKE I ĆERKE: Sindi Kraford (55) i Kaja Gerber su oličenje dobrog stila! (FOTO)
Sindi Kraford i Kaja Gerber, Foto: Profimedia

Kaja Gerber u pogledu karijere majku prati u stopu, dok se kao mladi model razlikuje modnim izrazom, što se da očekivati s obzirom na to da je tek zakoračila u treću deceniju.

Žurka koju je upriličio magazin In Style potvrdila je ovu tezu, jer su obe ponele duge haljine optočene šljokicama, koje stilski savršeno pristaju njihovim godinama. Druženje im je, sudeći po fotografijama, i te kako prijalo, a više detalja otkrijte u nastavku.

ZIMSKI TRIK KOJI ĆE PODIĆI SVAKI STAJLING: Ove sezone ovako nosimo DŽEMPER! (FOTO)

Prvo izdanje majke i ćerke je oduševilo modne znalce. Uspele su da u crnim haljinama ne izgledaju monotono. Sindi je odabrala polu providnu haljinu midi dužine, dok je Kaja obukla ženstvenu haljinu sa interesantnim detaljima od štrasa oko struka.

Sindi Kraford, Kaja Gerber
foto: Profimedia

Starija od ove dve dame ponela je sofisticiranu haljinu sirena kroja, koja se preliva u nekoliko boja. Kao što možete da vidite, ovaj zatvoreni model savršeno pristaje njenoj figuri, a utisak je kompletiran bež sandalama, koje su gotovo u potpunosti bile prekrivene haljinom.

Sindi Kraford
foto: Profimedia

Sa druge strane, devojka koja krupnim koracima korača ka uspehu ispratila je aktuelne trendove. Naime, ona je uspela da objedini šljokice i rese, na u osnovi beloj haljini, koja pri dnu poprima srebrni, odnosno mramorni ton. Rečju, mladalački, a isto možemo reći i za sandale, sa neprimetnim bezbojnim, kaiščićima.

Koja dama je po vašem mišljenju bolje odgovorila na zadatak? Moramo da priznamo da su nas obe još jednom oduševile!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs