pogledajte

ZIMSKI TRIK KOJI ĆE PODIĆI SVAKI STAJLING: Ove sezone ovako nosimo DŽEMPER! (FOTO)

U naredim nedeljama i mesecima, potraga za savršenim odgovorom na pitanje Šta obući? biće mrvicu izazovnija zbog sve nižih temperatura. Ipak, jedan modni trik biće dovoljan da svoje jesenje i zimske modne favorite tranformišući u jednostavne i šik odevne kombinacije idealne za radne dane, ali i opuštene vikende.

Moda
Autor:
ZIMSKI TRIK KOJI ĆE PODIĆI SVAKI STAJLING: Ove sezone ovako nosimo DŽEMPER! (FOTO)
Instagram / fundachristophersen, Foto: Instagram / fundachristophersen

Kako svaki, čak i najjednostavniji izgled s ležernim prizvukom u trenu učiniti sređenijim i pretvoriti u odevnu kombinaciju idealnu za dugi radni dan? Popularne modne trendseterke otkrile su modni trik koji ćete i sami lako prisvojiti. Modni trik zapravo je jedan odevni komad koji se vrlo verovatno već nalazi u vašem ormaru. Reč je od jednom od najvećih modnih klasika iz zimskog ormara – pletivu.

Uz tople kapute i gležnjače, pletivo je bez sumnje jedan od ultimativnih klasika u modnom svetu bez kojeg ni jedna zimska kolekcija i garderoba ne bi bile potpune.

U nedeljama i mesecima ispred nas, pletivo ćemo nositi na bezbroj različitih načina i birati za bezbroj različitih prilika. Najčešće ga nosimo u svakodnevnim kombinacijama ali svoje mesto će pronaći i unutar večernjeg zimskog stajlinga. Uz sve one već poznate načine na koje nosimo omiljene pulovere, rolke i kardigane, ove zime ih možemo nositi na još jedan način koji obožavaju modne zaljubljenice.

Za dodatnu dozu topline i šik izgled, popularne modne trendseterke u poslednjih nekoliko sezona omiljeno pletivo nose i kao topli šal prebačen preko ramena.

U slojevitim kombinacijama, preko blejzera, bluze ili još jednog komada pletiva, s nezaobilaznim dodatkom toplog zimskog kaputa ili jakne, pletivo nonšalantno prebačeno preko ramena savršeni je modni trik za zimske dane.

Dozu autfit inspiracije donosimo u nastavku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs