kako vam se dopada?

P-R-E-L-E-P-A! Kraljica Ranija zablistala u neobičnoj kreaciji! (FOTO)

Jordan je 25. maja 1946. stekao nezavisnost od Britanskog Carstva. Od tada se svake godine ovaj datum obeležava različitim javnim događajima kojima su, i ovoga puta, prisustvovali Abdulah i Ranija od Jordana.

Moda
Autor:
P-R-E-L-E-P-A! Kraljica Ranija zablistala u neobičnoj kreaciji! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ove 2022. godine, kada se obeležava 76. godišnjica ovog istorijskog događaja, Ranija i Abdulah su bili pokrovitelji događaja u palati Al Huseinija, mestu gde su nagradili nekoliko mladih Jordanaca iz različitih sektora i gde je održana artiljerijska paljba.

Za ovu vrlo posebnu priliku, Ranija je ponela jedan od svojih najupečatljivijih izdanja. Kraljica arapske zemlje odlučila se za neočekivanu belu haljinu u stilu kaftana u kombinaciji s ljubičastom sa strane, kojom je zadivila sve prisutne.

Kraljevski dizajn idealna je opcija za goste na svetkovinama budući da je model inspirisan Ibicom, s raznobojno izvezenim dekolteom u nijansama pink, plave i ljubičaste, te francuskim rukavima s otvorima. U gornjem delu bela boja je iskombinovana s veselim tonovima, dok područje suknje lagano pada, i takođe je obrubljeno raznobojnim trakama sa strane.

Haljina se savršeno uklopila sa ostatkom kombinacije. Pokazujući svoj ukus za modu, kraljica se odlučila za štikle ljubičaste boje Amine Muaddi, i mini trouglastu torbu u istoj boji firme LYN BAGS. Sličan detalj ponudila je modna kuća Prada u predstavljanju svojih noviteta.

Da bi zaokružila izdanje kraljica je odabrala duge ljubičaste naušnice kompanije Bulgari koje je otkrila tako što je svoju valovitu kosu nosila raspuštenu i začešljanu unazad. Sve u svemu, elegantno i sa ukusom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs