pogledajte

OSKAR JE PROŠLOST, KAN JE SVE! Dokaz da su ove godine zvezde P-O-K-I-D-A-L-E na crvenom tepihu! Kakve kreacije! (FOTO)

Dodela Oskara koja 27. marta ove godine održala seu losanđeleskoj dvorani Kodak mnogi su opisali kao jednu od modno najmanje zanimljivih u poslednjih nekoliko godina. Svega onog što im je nedostajalo na oskarovskom crvenom tepihu viđamo u izobilju na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu.

Moda
21:36h Autor:
OSKAR JE PROŠLOST, KAN JE SVE! Dokaz da su ove godine zvezde P-O-K-I-D-A-L-E na crvenom tepihu! Kakve kreacije! (FOTO)
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Zvanični povratak pravog glamura na crveni tepih započeo je 17. maja otvaranjem 75. izdanja najprestižnijeg filmskog festivala na svetu.

Slavna kanska promenada, Croisette, ugostila je neke od najvećih svetskih filmskih zvezda poput Toma Kruza i Džulije Roberts, najpopularnija lica s malih ekrana, najtraženije modele i čitav niz važnih imena iz zabavne industrije.

U kontekstu mode, Kan nam je ove godine doneo sve ono što i očekujemo od takvih prilika.

1. Tradicionalno blještavilo…

2. Obilje boja…

3. Doza teatralnosti…

4. Prigušeni seksepil...

5. Kraljica crvenog tepiha

Šeron Stoun, legendarna 64-godišnja američka glumica, ove je godine potvrdila svoj status kraljice kanskog crvenog tepiha s tri sjajna izdanja o kojima se još uvek priča.

Za razliku od svog poslednjeg pojavljivanja na Oskarima za koji je odabrala crnu večernju haljinu, njene kanske kombinacije prštale su bojom, a slavna lepotica zračila je pozitivnom energijom.

6. ARMANI - uvek!

Oskarovka En hatavej u Kanu je pokazala sofisticiraniju stranu glamura. Obukla je belu haljinu modne kuće Armani s grandioznom ukrasnom mašnom koja se pretvara u šlep.

En je igrala na kartu jednostavnosti, a modni znalci komentarisali su kako je ova haljina bolja od one koju je 2013. godine nosila na dodeli Oskara na kojoj je nagrađena stauom za najbolju sporednu žensku ulogu.

Isto važi i za Ališu Vikander. Švedska glumica preuzela je 2016. svog Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu obučena u haljinu modne kuće Luj Viton kojoj je godinama verna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs