I POZNATI brend OBJAVIO NJENU SLIKU!

JELENA KARLEUŠA POKAZALA ZAŠTO JE KRALJICA MODE NA ESTRADI: Svaka njena oblina u "golom kombinezonu" došla do IZRAŽAJA!

Da je stil Jelene Karleuše besprekoran pokazao je i luksuzni brend koji je objavio sliku pevačice u golom kombinezonu!

Moda
09:28h Autor:
JELENA KARLEUŠA POKAZALA ZAŠTO JE KRALJICA MODE NA ESTRADI: Svaka njena oblina u "golom kombinezonu" došla do IZRAŽAJA!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nakon što je podelila snimak u kojem je od glave do pete odevena u Mugler, luskuznu modnu marku, Jelena Karleuša uspešno je opčinila svoje pratioce, ali i svetski brend.

Naime, Jelenina fotografija na motoru juče je objavljena na oficijalnom profilu luksuznog brenda i time je pevačica dobila priznanje od jedne od vodećih modnih kuća da je to što ona radi zaista visokog kvaliteta.

Pevačica je obogatila svoju, već zavidnu, kolekciju garderobe novim kombinezonom koji je papreno platila.

Na fotografiji koja se sada nalazi i na Instagram feedu Mugler brenda, Jelena je pozirala na motoru u uskom kombinezon nude boje koji se stapao sa njenom kožom, te su mnogi na prvi pogled pomislili da nema ništa na sebi.

Ipak, optička varka je uspešno odrađena uz pomoć "golog kombinezona" koji joj je savršeno prikazao figuru iz svih uglova, a nema sumnje da je i ovoga puta dobila ogroman broj komplimenata.

Ono što je sigurno, Jeleni Karleuši niko ne može da ospori da ima neverovatan osećaj za modu, a to su osim Muglera, uvidele i mnoge planetarno poznate zvezde!

Već nekoliko puta do sada Jelena Karleuša je ponela određene modne detalje, kao i odevne komade, pre svetskih zvezda, kao što su Kim Kardašijan, Niki Minaž, Bijonse i tako po ko zna koji put pokazala da je ona ta koja postavlja trendove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs