PRELEPO!

OVAKO IZGLEDA KADA KRALJICA LETICIJA ISTAKNE SVOJ SEKSEPIL: Beli saten i aksesoari za čistu peticu! (FOTO)

Nakon 12 godina, kraljica Leticija vraća se na Mercedes Benz Nedelju mode u Madridu.

Vesti
13:12h Autor:
OVAKO IZGLEDA KADA KRALJICA LETICIJA ISTAKNE SVOJ SEKSEPIL: Beli saten i aksesoari za čistu peticu! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Ona je odlučila da uživo pruži podršku španskoj modi, a ovaj gest potvrda je njene predanosti lokalnim odevnim predmetima u odevnim kombinacijama. No, ovo je bio poseban dan za sve one koji su deo ovog događaja jer je, napokon, kraljica Leticija ponovo uveličala događaj.

Ovo je 75. izdanje MBFWM-a, na kome su najprestižniji dizajneri (Tereza Helbig, Roberto Diz, Redondo Brand…) i novi talenti predstavili svoje najnovije kolekcije na besprekornim revijama koje su ispunile madridske ulice glamurom. Kraljica Leticija svojom pojavom i savršenom estetikom nije prošla nezapaženo. Do te mere da možemo potvrditi da je to jedno od njenih najboljih izdanja do sada.

SVE NAJBOLJE OBUČENE ŽENE SVETA ZNAJU ZA OVAJ TRIK: Šta je to KAPSULA ORMAN? Ne košta ništa, stvar je u organizaciji!

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Iako se na prvi pogled čini da se radi o jednobojnoj haljini, istina je da je to kombinacija sastavljena od dva odevna predmeta. Leticija je ovog sivog i kišnog dana eleganciju pronašla u prelepom belom izdanju koje je osvetlilo crveni tepih događaja.

DŽULIJEN MUR U HALJINI KOJA JE PRAVA INSPIRACIJA ZA BUDUĆE MLADE: Ženstveni kroj i sandale koje svaka žena mora da ima!

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Gornji deo čini bluza okruglog izreza i vrlo elegantnih puf rukava sa zatvorenim manžetnama i naramenicama. Ona je savršeno dopunila satensku suknju srednje dužine s visokim strukom i širokim bočnim prorezima. Obuća koju je odabrala za tu priliku bila je diferencijalni element koji je uneo boju i živahnost u stil. Kao što možete da vidite, reč je o šik crvenim kožnim salonkama.

Nažalost, ne znamo koji brend stoji iza ovog izdanja, iako nas ne bi iznenadilo da se radi o modelima napravljenim u Zarzueli kako bi se izbegle kontroverze o konkurenciji na događaju u kojem su španske kompanije neosporni akteri. Bez obzira na to, potpuno je nepobitno da joj kombinacija izvrsno stoji i da je to jedan od najelegantnijih i najklasičnijih odabira ove dame.

UPEČATLJIVA MODNA KOMBINACIJA UZ POMOĆ JEDNOG TRIKA: Rene Zelveger je dokaz da su ove dve boje - savršen spoj!

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Puštena duga kosa s dobro definisanim talasima i sjajne zlatne minđuše, kao jedini dodatak, doprineli su spektakularnoj modnoj priči.

Podsećanja radi, Viktorija Bekam nedavno se odlučila za haljinu u istoj boji, što nam govori da je reč o trendu sezone.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs