Divno

MINISTAR SAOBRAĆAJA TOMISLAV MOMIROVIĆ: Cena karte za voz Soko od NS do BG 300 dinara!

"Moramo da vratim poverenje u Železnicu", rekao je ministar

Vesti
Autor:
MINISTAR SAOBRAĆAJA TOMISLAV MOMIROVIĆ: Cena karte za voz Soko od NS do BG 300 dinara!
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Ministar saobraćaja Tomislav Momirović najavio je da će cena karte za brzi voz “Soko” između Beograda i Novog Sada koštati 300 dinara, dok će za decu do sedam godina, u pratnji roditelja, biti besplatna.

„Moramo da vratim poverenje u Železnicu, vratimo ljude u vozove i zato će u narednom periodu, na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, cena karte za brze vozove iznosićti 300 dinara, a deca će ići gratis“, poručio je Momirović.

On je naveo da će dva najveća grada u Srbiji biti povezana najkvalitetnijom železničkom infrastrukturom, „a najbrži vozovi u istočnoj Evropi će ići od Beograda i Novog Sada“.

“Ovo smo zajedno uspeli, zajedno smo izgradili infrastrukturu i zajedno vraćamo železnicu na saobraćajnu kartu Srbije”, naveo je Momirović na tviteru.

Podsetimo, kako su ranije pisali mediji, cena povratne karte brzim vozom koji će saobraćati od Novog Sada do Beograda trebalo je da bude 1.600 dinara, dok je cena za jedan pravac 1.000 dinara. Ipak, kako kaže Momirović, “u narednom periodu” karta u jednom pravcu će koštati 300 dinara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs