Lepotica

MODNI STIL SUPRUGE TOME MOMIROVIĆA: Jovana zna pravu meru svega! (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Srbije, Tomislav Momirović rado pokazuje svoju ženu u javnosti

Moda
10:24h Autor:
MODNI STIL SUPRUGE TOME MOMIROVIĆA: Jovana zna pravu meru svega! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ovih dana smo čak dva puta na instagram nalogu Tomislava Momirovića, ministra u Vladi Srbije, videli fotografije na kojima je njegova supruga Jovana.

Prvi put je ministar, popularno nazvan Toma Mona, podelio fotografiju iz restorana na kojoj se vidi kako u društvu supruge uživa u izlasku.

Jovana je ovom prilikom obukla lepršavu bež haljinu, dok je ministar bio u odelu.

"Bliži se prvi dan škole i rešili smo da to proslavimo na svoj način. Deca neverovatno brzo rastu i bez obzira na obaveze, moramo naći vremena za njih, a i za nas," napisao je Momirović.

Njegova supruga neguje dugu i prirodno smeđu kosu, dok šminku koristi umreno.

Na drugoj fotografiji, sa samo par dana razlike, ministar je prikazao celu porodicu, ponosan jer mu sin kreće u školu.

Ovom prilikom Jovana je obukla odelo u tamnoplavoj boji, kao i svetloplavu košulju, dok je u rukama nosila kožnu torbu bordo boje.

Tomislav Momirović javnosti je postao poznat, kada su njegovi roditelji i vlasnici kompanije „Mona“ Nada i Đorđe Momirović odlučili da biznis prepuste sinovima Tomislavu i Urošu.

Kompaniju su naslednici ravnopravno podelili, Urošu je pripala modna industrija, Tomislavu hotelijerstvo.

Tako je Tomislavu u ruke otišao luksuzni hotel na Zlatiboru koji je otvoren 2007, zatim hotela na Javoru i apartman u Budvi, kao i hotel u centru Beograda, ali i onaj novi sa 170 soba i 200 zaposlenih, takođe u prestonici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs