NE POJAVLJUJE SE U JAVNOSTI

VRLO JE TAJNSTVENA, KRASI JE BESPREKORAN STIL, A GLASI ZA "LOŠEG POLICAJCA": Supruga Tomislava Momirovića je PRAVA DAMA

Jovana važi za vrlo misterioznu ženu ministra koji je poznat po nadimku "Toma Mona".

Porodica
11:32h Autor:
VRLO JE TAJNSTVENA, KRASI JE BESPREKORAN STIL, A GLASI ZA "LOŠEG POLICAJCA": Supruga Tomislava Momirovića je PRAVA DAMA
Ko je tajanstvena žena Tome Mone?, Foto: Printscreen Instagram Video / tomamomirovic

Tomislav Momirović postao je ministar za spoljnu i unutrašnju trgovinu u novoj Vladi Srbije. Političar, poznat po nadimku "Toma Mona" se vrlo često pojavljuje u javnosti zbog prirode posla kojim se bavi, dok njegovu suprugu Jovanu vrlo retko imamo priliku da vidimo na nekom događaju uz muža, pa se o njoj i ne zna mnogo stvari.

Naime, sa Tomislavom već godinama uživa u skladnom braku, u kojem su dobili i dvoje dece - ćerku Tatjanu i sina Đorđa.

Ministarova supruga je poznata po svom besprekornom i elegantnom stilu, te mnogi smatraju da je odlična predstvanica modnog brenda u vlasništvu porodice svog supruga. Neguje dugu i prirodno smeđu kosu, dok šminku koristi minimalno.

U medijima se, takođe, gotovo nikad ne oglašava. U jednom od retkih intervjua otkrila je koliko je političko angažovanje Momirovića uticalo na njihov porodični život.

- Mnogo manje vremena provodimo zajedno kao porodica. On je i ranije puno radio, ali smo tada uvek mogli da izdvojimo vreme za nas u smislu putovanja, mogli smo da računamo da će prisustvovati proslavama, sada više nije tako - iskrena je Jovana.

Pored toga, istakla je da ona provodi mnogo više vremena sa decom, kao i da sve obaveze oko njih uglavnom spadnu na nju, zbog toga važi za "lošeg policajca" u njihovom domu.

- Slobodno mogu reći da sam ja stroža od Tome, baš zbog toga što on manje vremena provodi s decom. Za tatu je rezervisana igra i razonoda, a sve obaveze obavljam ja kao loš policajac. Samim tim moram da budem stroža. Što se tiče saveta, pošto su oni još mali, trudimo se da ih vaspitavamo na sopstvenim primerima. To je možda najteže jer u celom tom procesu moramo i sebe da menjamo - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs