VEOMA ŠIK!

BRIŽIT MAKRON U STAJLINGU KOJI BEOGRAĐANKE OBOŽAVAJU: Ponela je najmoderniju kombinaciju, a ODABIR OBUĆE je sve promenio

Brižit Makron je pokazala na delu kako se fenomenalno uklapaju odelo i patike!

Moda
12:34h Autor:
BRIŽIT MAKRON U STAJLINGU KOJI BEOGRAĐANKE OBOŽAVAJU: Ponela je najmoderniju kombinaciju, a ODABIR OBUĆE je sve promenio
Brižit Makron u stajlingu koji Beograđanke obožavaju, Foto: Profimedia

Prva dama francuske Brižit Makron pokazala je zašto se zaslužno nalazi na listi najbolje obučenih žena na svetu! Svedeni, a efektni stajlinzi su njen zaštitini znak od koji nikada ne odstupa. Veoma često je i inspiracija drugim dama, kada je u pitanju pravi odabir garderobe.

Brižit Makron
foto: Cecilia Fabiano cecili / LaPresse / Profimedia

Sa suprugom Emanuelom se trenutno nalazi u zvaničnoj poseti u Italiji, te su iskoristili priliku da obiđu čuveni koloseum u pauzi od brojnih poslovnih sastanaka. Za tu priliku kraljica minimalizma je odlučila da obuče klasično teget odelo i zanimljivu košulju sa karnerima.

Međutim, pun pogodak je napravila sa odabirom obuće, koji je celom autfitu dao potpuno dugačiju notu. Naime, ona je odabrala vrlo popularan model belih patika sa debljim đonom, što je modnu kombinaciju učinilo mnogo ležernijom, ali opet u skladu sa njenom funkcijom i događajem.

1 / 5 Foto: Cecilia Fabiano cecili / LaPresse / Profimedia

Tu je i nezaobliazni modni detalj kada je ova slavna 69-ogodišnjakinja u pitanju - crne skupocene naočare sa sunčanjem, dok je ceo stajling zaokružila kožnom torbom srednje veličine, u istoj boji kao i odelo, koja se nosi preko ramnena. Defintivno, Brižit Makron je blistala u italijanskoj prestonici.

Vrlo česo u ovakvom izdanju vidimo i pripadnice lepšeg pola na beogradskim ulicama, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs