KAKO IZGLEDA MEGAN MARKL KAD KRENE U ŠOPING? Svi primećuju da je imidž "pokupila" od slavne glumice

Megan Markl viđena je u Kaliforniji kako ide u šoping sa drugaricom, a njen stil neodoljivo je podsećao na stil Anđeline Džoli

Moda
Autor:
KAKO IZGLEDA MEGAN MARKL KAD KRENE U ŠOPING? Svi primećuju da je imidž "pokupila" od slavne glumice
Megan Markl u šopingu, Foto: ACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što su je kritikovale i kolege glumci zbog njene izjave da je bila angažovana da "glumi budalu" u američkom tv kvizu "Deal or No Deal", Megan Markl je otišla na terapiju šopingom.

Glumica i vojvotkinja od Saseksa viđena je kako sa prijateljicom ide u prodavnicu sportske odeće, a iz iste izlazi sa punim kesama.

Vojvotkinja je nosila kratki kombinezon u maslinastom tonu, dok je preko ramena imala prebačen zeleni džemper. Sa tamnim naočarima i šeširom sa širokim obodom, Megan Markl je neodoljivo podsećala na Anđelinu Džoli i njen stil oblačenja.

Megan Markl
foto: ACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kombinezon je delo modnog brenda "Montesito", a opisan je kao veoma moderan i udoban deo odeće. S druge strane, džemper nosi potpis Ralfa Lorena, a vojvotkinja je na nogama nosila sandale Eme Parsons.

Nakon šopinga, Megan je viđena kako odlazi na ručak sa drugaricom, a potom i kući. U stopu su je pratili telohranitelji koji su vodili računa da glumica bezbedno stigne kod muža i dece.

1 / 5 Foto: ACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs